/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +94 -21
    -Netflix'te üyeliğim var.

    -Ekşi'de yazarım.

    -Haftada en az 50 bölüm yabancı dizi izlerim.

    -2 senede bir kredi çeker Alaçatı'ya giderim.

    -Anadolu insanını aşağılarım. 20 sene önce Anadolu'dan istanbul'a gelmiş babam. Pis anadolulular istanbul'dan gidebilirler mi lütfen?

    - Ege kalp ben. Egeyi çok severim çünkü mini etek giyiyorlar ve alkol içiyorlar ve de ciks. Medeni bir yer.

    -Hayatımda görmediğim yerler haķkında atıp tutarım. Çiplak ayakla toprağa basmışlığım yok ama Erzurum, Konya falan ıyy. Aşağilama hakkim var. Çünkü akp'ye oy veriyorlar ve içki içmiyorlar.

    -Ekşi'de mini etek giyen kız, her önüne gelenle yatan kız gibi başlıklara "sananeeeğğğ" "o bacaklara dokunamayanlara dert olmuştur" "beni bulsun dediğim kadındır" gibi şeyler yazarak modern yaşamı korurum. Ama bir yerde şalvar giyen birini görürsem eve gelir, rezalet başlığımı açarım. Kalbime iner.

    -Twitter'dan Nevşin Mengü'yü takip ederim. Yalan haberler yapması, spikerlik vasfının olmaması, tarafgir yorumlar yapması önemli değildir. iktidarı yeriyor mu? Evet. O zaman her kültürlü birey Nevşincimi takip etmelidir.

    -Milletimi her konuda aşağılarım. Temizlik, kültür, yardımseverlik, misafirperverlik, samimiyet... Ne olursa olsun Amerika ve Avrupa Türklerden hep öndendir. Öyle olmasa bile öndedir. Çünkü biz cahil gibi water'a su derken adamlar resmen water diyor. Ramazan Bayramı varken adamlarda Paskalya var. Tabiisi de üstünler. Ha bi de ciks yaptıkları için ve alkol içtikleri için.

    -Milleti abazalıkla suçlar, fuckbuddy aranıyor başlıklarından çıkmam.

    -Hdp'ye oy veririm.

    -Türkiye her konuda haksızdır. S-400,, Doğu Akdeniz, Kıbrıs,, Ermeni sorunu, Kürt sorunu. Hepsinde Türkler haksızdır. Neden bilmiyorum ama öyledir. Çünkü devleti desteklemek karizmatik bir şey değildir. Kızlar anarşiklerden hoşlaşır.

    - Evliliği, sade ilişkileri, aile kurumunu yerden yere vururum. Ama mazoşistçe kendini kırbaçlatarak sevişen birileri için tedavi edilmeleri gerek falan derlerse hemen bakınızı yapıştiririm: bi salin insanları artık ya.

    -Cumhuriyetçiyim. Bence diz kapağının altında bir şeyler giyen kadınlar cumhuriyetçi olamazlar.

    -Her sene grinkarta başvururum.

    -Türbanlı biri görürsem aşağılarım. Kot şorta bayılırım.

    - LGBT'yi desteklerim. Çünkü bu sıra çok like alıyor.

    - Instagram çöktüğünde fenalıklar geçiririm. Köylü gibi dağa mı çıkayım bu kültürle?

    -Sanata çok önem veririm. Konserlerde seviş olabilir.

    - Bir şehrin güzel olması için kriterlerim şunlardır: Çok bar var mı ve kızlar ciks mi? Cevap evetse şehir mükemmeldir. Isterse pislik zütürsün.

    işte böyle. Bu kültürle napacağım bilmiyorum. Bu ülkeden kaçmak istiyorum. Benim gibi modern biri bu çomarların arasında nasıl kalır? Vizemi hep reddediyor Avrupa. Halbuki çok modernim. Türküm bile demekten imtina eder, kainata inanırım. Daha ne yapayım?

    Benjmle kültür konusunda hiç kimse yarışamaz.
    ···
   tümünü göster