/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +8
    Bak evladım seni ilk kez ciddiye alıp konuşuyorum. olum eczane teknikeri olman için okumana gerek yok . git bir eczane de çalışmaya başla zaten 1-2 seneye tekniker olursun. Yaşın küçük ,hayatın ne olduğunu bilmiyorsun. Aklın varsa evdekileri ikna et, 1 sene daha hazırlan. Aptallık etmenin anlamı yok. 4 yıllık okuyanlar işsiz gezerken 2 yıllık okuyup nerde iş bulacaksın amk ? aklını kullan. Aileni karşına al söyle, yaptığım hatanın farkındayım eğer bana 1 sene daha verirseniz düzenli çalışacağım. Hayat benim hayatım ve iyi bir gelecek için çalışacağım diyeceksin. 2 sene sonra kafanı duvarlara vurursun. asgari ücret bile vermeyen işletmeler var amk. aptallık etme bak beni dinle otur çalış
    ···
    1. 1.
      -1
      benim derdim asgari ücret falan değil, benim derdim iş bulabilmek. O yüzden ecza teknikerliğinden mezun olup, özelde bir yerlerde iş bulmak istiyorum.
      ···
      1. 1.
        +3
        lan olum manyak mısın sen? 2000 lira ile ne gibime yerleşeceksin amk adamı delirtme. gibtirgit fabrikada çalış o zaman. 2 sene boşa vakit kaybedeceğine fabrikada yükselirsin belki. yemin ediyorum sizin şu kafanızı yaşamak için para veren adamlar var. sen hayatında hiç çalışmamışsın amk belli. gibtir git oku da gör hayatın nasıl bir şey olduğnu
        ···
      2. 2.
        0
        panpa ben lüks yaşamayı ve para harcamayı çok sevmiyorum, ayrıca zaten evlenmeyecem, o yüzden 2000 tl de yeterli bana. Benim maksadım şu ; üniversite diplomam olsun, eczacıda çalışayım, bana desinler ki ; bu adam okumuş, eczacı olmuş, üniversite bitirmiş ve adam olmuş desinler. inan ki ; o bana yeterlidir. Fazla yükseklerde gözüm yok benim.
        ···
      3. 3.
        0
        aynen aslında öyle. Çünkü niye mi ? ben zaten bu puanlarla üniversite tercih etmeyi ve okumayı bile düşünmüyordum. Sonra vazgeçtim, iyi kötü bir bölüm bitirip, diploma alayım ve iş bulayım. Bana okudu desinler, dedim ve öyle karar aldım.
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      0
      RezeeejrjejwjAks
      ···
   tümünü göster