/i/Müzik

Müzik, ancak hissedebiliyorsan gerçektir
  1. 1.
    +9
    Yesinler birbirlerini bize ne
    ···
    1. 1.
      -1
      Yesinler yesinler elbet, lakin yetenekli ve yeteneksizin kim olduğunu bilmek gerek!
      ···
      1. 1.
        +1
        Ezhel in arkasında tüm rap dünyası var, norm tek başına erkek organı
        ···
    2. 2.
      -1
      Sercan bu saygıyı hak etmek için üretti. Norm ise bir parçası tutunca old school söylemlerini duyana dek pr çalışmaları yaptı. Yanlış düşünüyorsun ciğerim.
      ···
      1. 1.
        +3 -1
        Norm, Kadıköy tayfasına yanaşsaydı albümden geçilmezdi. Alayına yükselmesi için yanaşması gerekirken rest çekti. Genç yaşta, gibtiri çaktı alayına bu da karakter bakımdan onun doğuştan dolu olduğunu gösteriyor. Son diss ile birlikte geçmişte olduğu gibi yine doluluğunun boş olmadığını gösterdi. işin noktası önemli, camia önemli, camia yı gibti mi gibti gerisi faso fiso. Ben öyle düşünüyorum
        ···
    3. 3.
      -4
      Yanlış düşünmektesin yiğidim. Kadıköy tayfasını gözünde büyütme. Albüm çıkartmak ya da sound üretmek için birilerine saxo çekmeye gerek yok. Bu yetenek ve çalışmakla devam edecek bir süreç, dikkat et bu bir süreç. Yatmakla ya da eskilere dayanmakla olmayan bir durum. Ender'in rap'i hep kötüydü. Hala kötü. Ha noldu? Yıllar geçti. Yeni nesil bilmiyor bazı durumları. Old School sanıyor Ender'i. Ama yanlış. KADIKÖY ACiL norm ender kadar para yatırmamıştır sektöre. emin ol.
      ···
    4. 4.
      +3 -1
      Kadıköy tayfasını büyütme mi??? ahahahhahaha olum sen ne dediğinin farkında mısın? O tayfa olmadan zamanında istanbul da kadife bar, studio live riddim gibi yerlerde ve anadolunun aklına gelmeyecek kesimlerinde toplaşamazdık bu tayfa sayesinde bir araya gelir olduk. bu tayfa sayesinde kendini hip hop kültüründen uzak sayanlar aramızda.
      sayısız mc\'ye bu tayfa sayesinde ulaşıldı.

      Ezhel-norm tartışmasına gelecek olursak...

      Normu allah var sevmem ama ezhel gibilerine yani meydanı boş bulup sallayanlara gerekli cevabı layığıyla kendine yakışır biçimde vermiş. Ezhel bu konularda ne kadar toy olduğunu kanıtlamış oldu. Old schoolu iliklerime kadar yaşayan biri olarak diyorum ki

      yeni yetmelerden, destekçilerinden ve dinleyicilerinden bir gibim olmaz. yeni yetmeler tayfa nedir bilmez, destekçileri menfaat yüzünden satarlar alayını, dinleyicilerine gelecek olursak çoğunda dinleyici kulağı yok ve en ufak bir terso da linç girişimine girerler direk dümen kırarlar.

      BiZiM ESKiLERE ÇOK iHTiYACIMIZ VAR LAAAAAAN
      ···
    5. 5.
      +4
      olum bu ne seviyeli bir tartışma lan. sövsenize olum birbirinize? küfür etsenize lan. inci sözlük olum burası. ekşi az ilerde.

      sövün siz yine de. sövün.
      ···
    6. 6.
      0
      pamp her tartışma seviyesiz olacak diye bir kuralımız yok ama
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster