/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    0
    Öncelikli olarak hepimiz ademoğluyuz bunu herkesin bilmesi gerekir.
    rengi, dili, bedeni, kaşı, gözü vs. değişik diye bir insanı aşağılamak ve hor görmenin hiç kimseye hiç bir faydası olmamaktadır. Gurur ve kibirin şeytana bir faydasının olmadığı bunun en büyük ispatıdır. Şeytanı allah katından etti. bizi nelerden eder mk
    ···
    1. 1.
      +1
      Panpa peki ırkçı toplumların kendi kültür ve medeniyetlerini geliştirmeleri hakkında ne düşünüyorsun? Mesela ırkçı toplumlarda kültürel zenginlik ve kalite biraz daha iyi.

      Japonya örneği.

      Tarihe dönüp bakarsak Emeviler.

      Gibi.
      ···
    2. 2.
      0
      pampa burada devreye sosyoloji giriyor. sosyolojiden anlamam ama iyi bir araştırmacı ve gözlemciyim. bahsetmiş olduğun milletler kendi benliklerine ket vurmamışlardır yani değerlerini çok iyi korumaktadırlar. japonlar amerikalılar tarafından emeviler ise bir çok defa avrupalılar tarafından asimile olmaya zorlanmış ama kendi öz benliklerine o kadar çok bağlı kalmışlar kendilerini o kadar çok iyi korumuşlar ki zamanında yapılan tüm zorbalıklara baş kaldırmayı bilmişler. ama her savunmanın bir sonu olduğunu unutmayalım. emevilerin sonunu bu bahsettiğim kavramlar hazırladı ve japonya da artık eski japonya değil ..
      ···
   tümünü göster