/i/Teknoloji

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    0
    Lenovo ideapad 510 laptopum var üzerinde 940mx vardı yetmiyordu, gittim cinden exp dock satın aldım sonra rx570 4gb , fhd bir monitör ve 700w iyi bir psu işin özü bütün sistem 2k ya denk geldi ve laptopa masaüstü ekran kartı taktım şu an the division 2 dahil bütün oyunları full ayarlarda oynuyorum ha ileride kasayı toparlayıp sonrasında rtx almayı bende planlıyorum ama muhakkak muadili radeon daha uygun fiyata ve daha performanslı olacaktır.
    ···
    1. 1.
      0
      Rx580 Rog Strix kullandım beğenmedim ekran yırtılıyor sürekli FreeSync açıyorum bu sefer tepki süresi deliriyor amk 150 fps 20 ms oynamak nedir ekran tır tır tır E spor türevi oynayacaksan Pubg LoL Cs: Go AMD asla alma ama yok kardeşim ben hikaye oyunları oynarım diyorsan kesinlikle AMD iyi bir seçim panpa.
      ···
    2. 2.
      0
      Espor artık sarmıyor be panpa arada açıp 1-2 el lol atıyorum yetiyor pubg , cs go yatıyor öyle. Genelde dediğin gibi single oyunlar oynuyorum bu ara Rage2 ve division 2 den devam yakında star wars çıkacak onu bekliyorum mesela sonra doom eternal gibi.
      ···
   tümünü göster