/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +51 -5
    Yemin ediyorum biz muhaliflerin kalitesi aşırı düştü. Akp seçmeninin bile altındalar. içki içince modern olduğunu sanırsan böyle olur.

    Ulan gerzek heriflerin kelime haznesi 5 hepsinin. Çomar aktroll, akp de yaptı. Bu ne lan bu. Mal herifler.
    ···
    1. 1.
      +2 -6
      Sus çomar
      ···
    2. 2.
      +13
      dıbına kodumun finosu memleketin anasını gibtiniz ha çomar ha fino sağınızın dıbına ayrı solunuz dıbına ayrı abanayım.
      ···
    3. 3.
      -1
      Selahattin demirtaş hüküm giymedi sadece tutuklu. Bir insanın ceza almadan üç yıl tutuklu kalması hukuka aykırıdır savunulacak bir tarafı yoktur. Adamı sen yargıla ceza ver sonra cezaevine at eyvallah ama hem ceza veremiyorlar hem de serbest bırakmıyorlar bu kepazeliktir hukuk sisteminin ayaklar altına alınmasıdır sezgin tanrıkulu sonuna kadar haklıdır
      ···
      1. 1.
        0
        Dağda teröristlerle fotoğrafı olan bir adam bu 1. ikinci olarak çıkıp meydanlarda başkan aponun heykelini diktiricez dedi bu da ayrı bir suç bu 2. E Erdoğan da çıkıp megri megri diye halay çekti deme, onu da desteklemiyorum bu da 3.
        ···
      2. 2.
        +1 -1
        1 senin başkannın da teröristlerle fotoğrafı var
        2 \'\'ABDULLAH ÖCALAN NAMAZINDA NiYAZINDA DERiN DEVLET TARAFINDAN KANDIRILAN MASUM BiR GENÇTi\'\' diyen manisalı lawrence ı istişare kurulu başkanlığına atayan sayın asrın lideri başkanmız da suç işlemiştir senin mantalitene göre hapse atılması gerekir
        3 ben kimse hape atılmasın demiyorum hapse atılacaksa ceza alıp atılsın diyorum.

        azıcık açıklayım biri senin suçlu demenle suçlu olmuyor mahkeme ceza verip te bu ceza kesinleşince suçlu oluyor. yani selahattin demirtaş türkiye cumhuriyeti kanunlarına göre masumdur.(Anayasamız der ki suçluluğu ispatlanıncaya kadar herkes masumdur.)
        ···
      3. 3.
        -1
        Ya sabır ya sabır. Adam desteklemiyorum demiş, hala senin başkanın şunu yaptı diyorsun. Başka argümanınız yok mu sizin?

        Demirtaş'ın hüküm giymemesinin nedeni suçunun sabit olmaması değil, duruma göre pozisyon alıp aşırı bir dış tepkide hemen salıverilmesinin sağlanmasıdır. Bu. Ha tutuklanması gerekiyordu ama bu hükümet bu tutuklamayı kendi siyasi istikbali için yapmıştır. Bu tutuklanmaması gerektiği anldıbına gelmez.

        Demirtaş'ı tutukladiysan Hdp'yi de kapatacaksın. Bu da işin ayrı bir boyutu.

        Ahir kelam; demirtaşın tutuklanması doğru. Usuller yanlış ve ekgib.
        ···
      4. 4.
        +1 -1
        Barkes andavalı tutuklamanin bir ceza olarak kullanilmasi hukuka aykiridir. Tutuklama yargilama sonuclanincaya kadar sanigin kacmasini engelleme delilleri karartmasini engelleme taniklari etkilemesini engelleme icin kullanilir. Ceza vermek icin tutuklama kullanilmaz tutuklamanin 6 aydan uzun surmesi insan haklari a aykiridir bunu ben demiyorum bizim kanunlarimiz diyor.

        Bugun işinizr geliyor diye kanunlarin uygulanmasini engellerseniz dönüp dolasip sizi bulur düşünsene hiç ceza almadan 3 yil 5 yil cezaevinde kaldigini

        Barkes o kadar saçma bir arguman sundun ki hemen saliverilmesinin saglanmasi ne ? Sen bu adami yargilayip ceza versen kim ne diyebilir ? Yargilamadan ceza verirsen herkes birsey der.

        Ama memlekette hukuktan zeree anlamayip herkes ahkam keserse hukuk bu hale gelir. Yanlisi savunmak insani yanlisa surukler. Simdi anayasamiza ve kanunlara gore hakime emir ve talimat veremezsin suçtur. Şimdi öyle bir laf dedin ki hukumete suçlu hakimlerimize basiretsiz dedin. hakimlerimiz basiretsiz mi talimat alsin ? Hukumetimiz suç mu işliyor yargiya emir versin ?
        ···
      5. diğerleri 2
    4. 4.
      +1 -1
      harbi aq, chp tarafı bi yanlış yapınca hemen diyorlar ki "ama akp de şunu yapmıştı" diyorlar, dıbına kodumun salakları.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster