/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 51.
    +1
    Motor ya da araba ehliyetini alamadım. Felsefe tarihi dersini kredim yetmediği için alamadim. Ama koklu değişimi yaşadım. Lanet olası eski sevgilimden ayrıldım sayesinde antidepresan ve duygudurum dengeleyici ilaçlarına kısmı anlamda bağımlı oldum. Çocukluk aşkımla barıştım ve 4 ay sonunda ayrıldım artik dönüp arkama bakmiyorum. 16 kilo verdim. Ne kadar artik duygusal anlamda yara almayacağım desem de gönlümü binin birine kaptırdım. Hicbir sey söylemeden hayatımdan çıktı sayesinde alkole de bağımlılık kazandim. Pgiboloğum bu dönemde alkolik olabilme ihtimalim yuksek olduğu için bir ilaç verdi 3 kutu aldım 2 tane içtim bıraktım. isin komik kısmı 2 ay sonunda gönlümü kaptırdığım kişi tekrardan yazdı. Sokuk herif o zaman yazsaydı daha iyi olacaktı ama ne diyebilirim ki. Su an bile bu entryi alkollüyken yaşanan mükemmel kafamla yazıyorum. Alayının amina koyim. Şeyim olmayabilir ama gereken durumlarda kol bacak sokarım.
    ···
    1. 1.
      0
      Hayatında illa ki sevdiğin birileri olur ama kendini çok kaptırmaman gerekir. Hayat her zaman güzel yönünü göstermez onu senin bulman gerekir bazen (: Kendine iyi bak .
      ···
    2. 2.
      +1
      Hayatin her halükarda güzel yönünü görebiliyorum. Fazlasıyla optimist bir insanım sadece mutluluğumu ayni zamanda birilerinin varlığına da bağlamak istediğimde o kişiler hep hayal kırıklığına uğratıyor.
      ···
   tümünü göster