/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +57 -1
    Artık değişim zamanı panpa bu zamana kadar iyiydin de noldu artık vakit

    huur ÇOCUĞU OLMA VAKTi

    ···
    1. 1.
      +5 -12
      eger basarili olmak istiyorsan kizlarin istedigi erkeklere kiskanclik ile bakmayi birakacaksin. demissin ki "-boş konuşma kabiliyeti\", alakasi yok, onlar kulturlu esprili en onemlisi senden daha girisken olduklari icin basarili oluyorlar. bu yorumunda basarili olmus insanlara huur cocugu demen bile ayni sebepten. once kabul et, onlar basardilar, sen basaramadin, kabugunu kiramadin, comfort zone'unu terk edemedin. sonra ikinci adim onlara benzemek.

      para da yine kadinlarin ilgisini de "para" ile bagdastirman ayni pgiboloji. kadinin ilgisinin icini bosaltmaya, materyalize etmeye calisiyorsun. kisacasi ulasamadigin cigere mindar diyorsun. pek hala da bir cok kadin, gelir seviyesi kendi gibi veya kendinden dusuk insanlar ile iliski yasayabiliyor. eger oyle kenarda bekleyeyim, bir gun bir kiz gelip "sen bos konusmuyorsun ayrica paran yok ama olsun" der diye dusunuyorsan yaniliyorsun.
      ···
    2. 2.
      +3 -15
      oğlum ben 14 tane bakire gibtim bunu kaçıncı söyleyişim bilmiyorum. 50'den fazla da eskort-kız arkadaş-kız kanka gibtim. dilekolay 21 sene amk. dükkanda hergün 150-200 tane müşterinin 35-50'ı genç kız. Klavyede delikanlılık taslayacağınıza biraz emeğe saygı duyun amk
      ···
    3. 3.
      +6
      Sıçarım böyle düzenin içine amk.

      Ekmek yoksa pasta yesin kaşarlar bir kadın için kendimi değiştirecek değilim.

      Evde kalırım daha iyi.
      ···
    4. 4.
      +4 -1
      14 tane bakire gibmiş miş. Yalancınında anasını gibmiyolar ya.
      ···
    5. 5.
      +1
      Türkçesi 14 kızı evlenme vaadiyle kandırdım gibtim bıraktım başlarının çaresine baksınlar olmuş
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster