1. 576.
    +1
    En çok etkilendiğim dizi oldu.

    Dizi tam anlamıyla sarıyor. Daha önce hiçbir diziyi bu kadar hızlı izlememiştim. Sevmediğiniz, sıkıcı bölümler ya da sezonlar olabilir fakat dediğim gibi gerçekten sarıyor. En sıkıldığım bölümden sonra bile meraktan direk diğer bölüme geçtim. Özellikle 7. sezon bazı bölümler cidden sıkmıştı fakat son 4-5 bölüm yine harikaydı. O bölümlerin hatırına 7. sezon dahil tüm sezonlar gerçekten mükemmeldi diyebilirim. Fakat dürüst olmak gerekirse ilk 2 sezon bambaşkaydı.

    iyi ya da kötü olsun, bazı karakterlerin ölümü çok koydu. Tek taşaklı, Opie, Bobby ve Jax'in ölümleri ise senin benim gibi koca koca insanları ağlatacak kadar üzücüydü. Kurt Sutter en beklenmedik anda birisini öldürüp sizi sevindiriyor ya da üzebiliyor.

    Final sahnesini sanırım bazı kişiler pek sevememiş. ilk başta ben de biraz "bu ne aq polisler niye bu kadar yavaş gidiyor bu ne saçma iş" dedim. Fakat birkaç sayfa önceki arkadaşın yazdığı entry'i (#157037245) okuyunca mantıklı geldi ve Jax'in ölümünü benim için daha üzücü bir hale getirdi. Her ne kadar daha farklı bir final sahnesi beklemiş olsam da bu entry'i okuyunca yapılabilecek en iyi finallerden biri olduğu kanısına vardım diyebilirim.

    Genel olarak benim için 9-9.5/10. Herkese hitap eder mi bilmem fakat izleyip izlememek arasındaysanız kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.
    ···
    1. 1.
      +1
      Tabii dizinin müziklerinin harika olduğunu eklemekte de fayda var. Hele o son sahnede ki şarkı cidden ağlattı dıbına koyim ya. Sahneyi olduğundan daha da üzücü hale getiriyor.
      ···
   tümünü göster