/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +52 -5
    ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE SiLAH ARKADAŞLARININ CEPHEDEN CEPHEYE KOŞTURUP BiR AN DURMADAN KURTARMIŞ OLDUĞU VE DÜŞMAN ASKERiNi ÜLKEDEN KOVARAK BÜYÜK ANNELERiNiZi GAVUR YARRAĞI YEMEKTEN KURTARDIĞI BU BAYRAĞI GÖKLERE ÇIKARTTIĞINI UNUTUP YERE SEREN AMINA KOYDUĞUM TÜRBANLILARI SiZiN BEN BÜYÜK ANNELERiNiZiN AMINA ADETA ORTAASYA BÜYÜK HÜKÜMDARI ATiLA GiBi VAR GÜCÜMLE HUCUM EDiP ROMAYI iKiYE BÖLDÜĞÜ GiBi BEN DE BÜYÜK ANNELERiNiZiN AMINI iKiYE BÖLÜP MIZRAĞIMLA GiRiŞEYiM. SiZiN O KAFANIZA TAKTIĞINIZ SiYAH TÜRBANI NASIL O BAYRAĞI YERE SERDiYSENiZ ÇIKARTIP gibiME DOLAYAYIM, 31 ÇEKiP SiPSiYAH TÜRBANINIZI BEMBEYAZ DÖLE BULAYAYIM. UTANMAZ huur ÇOCUKLARI. AMINI NAMUSUNU gibTiĞiM EMEVi SOYLARI SiZi, SiZ EMEViYSENiZ BEN DE ATiLANIN TORNUYUM. SiZ DOMALMAK iÇiN BEN gibMEK iÇiN YARATILDIM. ŞiMDi O GÖTÜNÜZÜ BANA DÖNÜN VE DOMALIN BEN DE ORTA ASYADAN ATIMLA GÖTLERiNiZE HUCUM EDiP gibE gibE ÇOĞALTACAĞIM.
    ···
    1. 1.
      +9
      Adam yıllarca içinde biriktirmiş
      ···
    2. 2.
      +3
      Olayın benlje alakası olmamasına rağmen domaldım reis buyur
      ···
    3. 3.
      +2 -5
      Kardeş Attila’nın torunuyum diyorsan üstünde hilal olan bir bayrağa benim bayrağım demeyeceksin. Hilal islam demektir. O kırmızı da şehit kanı. gibtirip gidip önce bayrağı öğreneceksin.
      ···
    4. 4.
      +7
      Nick bulamadım isimli gavat huur evladı bir gib bildiğin yok konuşma ne hilali ne islamı. Senin ananın dıbına tabure sokarım üzerine çıkıp bam bam ayagımla vururum o tabure ananın dıbını delip geçer kaşarın torunu
      ···
    5. 5.
      +1
      Reyiz yavaş
      ···
    6. 6.
      +1
      NICK BULAMADIM ISIMLI AMINA KIYDUGUM KIgibSIZ KARAKTERSIZ IONESI. AMINI IRKINI gibTIGIM NAMUS YOKSUNU TURKLUGU OGRENEMEMIS YAVSAGI. BANA BAK AMIN EVLADI O HALDE SEN DE TURKUM DEMEYECEKSIN EMEVIYIM DIYECEKSIN. BU ULKE HER SEYDEN ONCE TURK ULKESI.. TURKLERIN SOYU DA ORHUN NEHRINE TAM DA ORTA ASYAYA DAYANIR. ATALARIMIZ METEHAN VE ATILADIR.. gibE gibE ORTA ASYADAN ANADOLUYA GELMISTIR. SIMDI BEN DE SENI BURADA gibMEDEN ISINE GUCUNE BAK. AMINA KOYDUGUM EMEVI TORUNU SENI. TURKLUGUNDEN UTANAN KOKE INI UNUTMUS RIYAKAR huur COCUGU SENI. 2 ANKARA ASVALTINDA ARABAYLA GAZLADIN DIYE ORTA ASYADAN ATLA GELDIGINI UNUTMUS PIC KURUSU. BIR KELIME DAHA ETME BABANIN VELIATHNAMESINI gibERIM.

      TURKUZ ARKADASLAR BIZ YA, ATALARIMIZ DA ATILA ILE METAHAN, NEREDEN GELDIGINIZI MI UNUTACAKSINIZ. MUSLUMANLIKLA TURKLUGU KARISTIRMAYIN BEGENMEYENIN AMINA KOYUM.
      ALLAH ALLAH YA.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster