/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +1 -1
    Bende denizciyim arkadaşlar kolpasını görürsem size bildiriceğim , şu anlık tek kolpası “tuzlada elit insanlar oluyor “.Elit insan ne arar la tuzlada , sanki etilerden bahsediyor .Burdan biraz sıçtı ama hikaye idare eder .
    ···
    1. 1.
      -1
      Ulan sen ne andaval bir adamsın. Tuzla'nın, sahil kesimi diye özellikle belirtmişim bak o gibtiğimin başlığında. Aydınlı, Mercan,Postane taraflarında yaşayan elit kesmi istanbul'un hiçbir kesiminde görmedim. illa bir tak bulacaksınız ya amk. Ayrıca sen kimsin, nerede denizcisin. Rütben ne ? Denizciyim diyen denizci mi oluyor . Sıçmışmış. Destek çıkacağına tatava yapıyor anca huur cocugu. gibtir git, beğenmiyorsan okuma dıbına koyayım.
      ···
      1. 1.
        0
        Kardeş yaşım 30 ,stajyerlik usta gemicilik telsiz zabitliği son olarakta vardiya zabitliği yaptım . Teğmenmisin ne gibsin bilmem ama en ufak makarada ana bacı katmandan belliki sen daha çavuş bile olamamışsın.
        ···
      2. 2.
        0
        Yav makara veya değil. 2 gündür dm'den almadığım saçma sapan mesaj kalmadı. Biri diyor , abe fedö cü müydün, diğeri diyor yok ben seni tanıyom , biri diyo izmir'deyim gel kapışalım. Vardiya zabiti misin ne gibimsin bilmem, ama yeter aq . Tevazü, sakinlik bir yere kadar. Destek çıkacağına bilmem kaç gt gemide asalak asalak muhabbet yapıyorsun. Sana saygı da terbiye de fazla aq.
        ···
   tümünü göster