/i/Yardım

    başlık yok! burası bom boş!
https://images.app.goo.gl/N5CNbSL9V1gk61WC9
  1. 1.
    -2
    Geçen yaz 8 aylık bir ilişkim vardı. ilişkimizin pürüzlü olduğu günlerden birinde yakın arkadaşımla gece dışarı çıkma münasebetinde bulunduk. Mekanda otururken 2 kız geldi yanımıza neyse biz bunlarla tanıştık ayak üstü lafladık derken bizi sahile davet ettiler. Göz göze geldik kankimle. O bin bakışları yakaladım ve kabul ettik daveti. Normalde sevdiğine sadık biriyimdir ama diyorum ya işte tam da aramızın çok kötü olduğu zamana denk geldi ve sinirliydim ona karşı. intikam hissi bürüdü gözlerimi. Aldık biraları geçtik sahile. Sohbet muhabbet derken kafalar hafif gelmeye başladı. Daha ne olduğunu anlamadan bi anda kızı kucağımda buldum. Bikaç dakika öpüştükten sonra indi üstümden. Yarım saat sonra vedalaştık ayrıldık 1 senedir de adını bile duymadım, ta ki bu güne kadar.
    Kız arkadaşımın işe başladığı yerde çalışıyormuş. Benimkini almaya gittiğimde gördüm. Şu an mideme kramplar giriyor \"ya söylerse\" diye. Sizce ne yapmalıyım gidip kızla konuşmalı mıyım yoksa oluruna mı bırakmalıyım?

    Özet: Sevgilimi aldattım, aldattığım kızla sevgilim şu an aynı yerde çalışıyorlar. Sizce gidip kızla konuşmalı mıyım yoksa olayları akışına mı bırakmalıyım
    ···
   tümünü göster