/i/Tespit

  1. 1.
    +17


    Yılların intikdıbını almak için tekrar başladım. karşılıklı 2 ada var. ben kuzeydeyim o güneyde. yarım saattir bekliyorum hala saldırmadı huur çocuğu. genelde bu kadar beklemezdi. kim bilir neler geçiyor aklından. bir gemi dolusu adam gönderecek belki 1dk sonra. ama nereden. batıdan mı doğudan mı? atlılar mı topçular mı? ne planlıyor kim bilir huur çocuğu. Adanın etrafına duvarlarımı ördüm. duvarın arkasına gözcü kuleleri ve topçularımı dizdim. duvarlar ve topçular zaman kazandıracak saldırıya uğrağımda.







    2 tane de büyük gemi yaptırdım. bir süre oyalarım belki napolyonun gemilerini. kesin 8-10 gemiyle gelecek soyunu sopunu gibtiğimin evladı







    adada kaynak bitti. bütün köylüleri adanın batısına topladım ki zarar görmesinler. zaten gidecek bir yerleri de yok. evlerine sokarım belki. amk ırgatlarını savaşa göndersem 3 saniyede telef oluyorlar.







    adada av hayvanı bitti. balıkçılığa giriştim ben de.







    10 tane atlı ve ben varım henüz. asker yetiştirecek zamanım olmadı. 30-40 atlı daha çıkartmak istiyorum. duvarlar yıkılırsa bu köylüler saniyesinde ölür amk. savaşamıyor hiçbiri.







    doğu kanadı






    batı kanadı







    inşallah bu engeller yeter bu huur evladını durdurmaya.







    savaşın akibetini sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.




    ···
   tümünü göster