/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +12 -1
    Bir gün Duygu bana dışarı çıkalım mı dedi..
    - Senin teklif edeceğin yok *
    + Ben de senden bekliyordum *
    - Tabi ki benim centilmen olmam gerekiyor zaten..
    + Sende centilwomen ol.

    Yukarıdaki şakamsı şey her ne kadar ortamda bir soğukluk yaratsa da off günümüzde sözleştik bir akşam yemeği için..

    Yemek için mekan seçini ona bıraktım. Kaleiçinde yatlimanında bir mekan söyledi. Güzel seçim. Orada buluştuk. Yemeklerimizi söyledik, içki olarak sodalı beyaz şarap istedi. içerisinde limon parçası falan. O ana kadar bira, rakı, esrardan başka bir şey içmemiş ben, belki de ilk defa mantıklı düşünerek rakı falan istemedim.. Aynısından lütfen..
    Hayatımda içtiğim en keyifli içkiydi beyler. Bir yaz akşamı yatlimanına girip çıkan tekneler, denizin kokusu ve etrafta gezinen turistler, kadeh tokuşturup içtiğimiz beyaz şarap (iyi bir ortamda güzel tercih beyler tavsiye ederim) Bana bakarken Duygu’nun gözlerinin için gülüyor. Yemeğe askılı beyaz yazlık bir bluz, dar bir kot pantolonla gelmiş. O an ilk defa omzundaki tavşan dövmesini fark ettim.
    + Güzel dövme.. Playgirl Türkiye şubesi mi ? xDxDxD
    Bu espriye bir kadın gülüyorsa, sizden hoşlanıyor demektir. Ben kadın olsam böyle espri yapan birisinden olabildiğince uzağa kaçarım.
    - Haha:D Hayır tabi ki.. en sevdiğim hayvan tavşan.. 4 tane daha dövmem var..
    + Tavşan da sevilir he.. En sevişken hayvan biliyorsun dimi ? xD Bu arada kalan 4 dövme nerde merak ettim he..
    - Evet biliyorum * Belki görürsün birgün..

    O an hissettiğim bir şey vardı beyler. Bu kız bana verecek ve bu sıradan bir verme gibi de olmayacak.. Ama beraber zaman geçirmekten o kadar keyif alıyordum ki, belki de ilk defa bir çuval incir hijyenik şekilde bekliyordu.. Tabi ki ilk geceden vermedi.. Bu kızların ilk buluşmayla ilgili takıntıları var. ilkgün verince kendilerini basit, sıradan hissediyorlar sanırım.. 2-3 ten sonra verince zor ve uniqe oluyorlar.. Yemek sonrası evine bıraktım ve gece 02:00 gibi eve vardım..
    ···
    1. 1.
      +1
      devam hikaye güzel
      ···
    2. 2.
      +2
      Rez, ciksi bol kat
      ···
   tümünü göster