1. 1.
    +19
    1 - inci sozlugun kurulmasinda asil payi olan kisi Serkan degil Zeykur dur. Bundan yillar once Zeykur adli taninmis bir Eksi Sozluk yazari surekli caylak yediginden sozlukspottan kendi sozlugunu acmistir. Sozlukspotta o donemde mod panelinde hicbir sey calismadigindan sozlukte anarsi rol almis ve birkac gunde populer olmustur. Zeykur, sozlukspot adminlerine isin icinden cikamayacagini anlatmis ve sozlugu kapattirmak istemistir. Sozlukspotun kurucusu ise bu kitleyi kaybetmek istemediginden Zeykur sozlukteki verileri rastgele bir sozluge aktarmis ve zeykur sozluge girenleri buraya yonlendirnistir. O sozlukte Serkan in actigi sozluktur.

    2- inci sozlugun yan sitelerinden biri olan inci portalda bir easter egg vardi. Belirli bir bolgeye tiklandiginda karsiniza illuminati hakkinda bir sayfa cikiyordu.

    3- inci sozlukte eski tasarima gecis yapmak hala mumkundur. index.php nin sonuna c=yenit&t=0 parametrelerini eklemeniz yeterlidir.

    4- Google da inci sözlük hakkinda arama yapildiginda karsiniza incisozluk hesap silici ya da dondurucu adli sozlukspot linkleri uzerinden sonuclar cikabilir. Henuz niye mevcut olduklari kesin degildir.

    5- Inci sozlugun veri tabani diger tum sozlukspot tabanli sozluklerle aynidir. Bu yuzden baska sozluklerde olan nickleri inci sozlukte alamazsiniz.

    6- Inci sozluk tarihinde en cok entry girilen baslik isten cikarken adama ingilizce am gunu yag dir. Basligi acan kisi baslik sinirina takildigi icin yapalim mi dedim kismini kesmis ve son harfi yanlis yazmistir. Daha sonra basligin ilk entrysi silinmistir. Baslik ta o kadar cok entry var ki artik girilememektedir.

    7- Bundan birkac yil once adini bilmedigim bir yazar sozlugun android uygulamasinda bir acik oldugunu ve bunun sayesinde kolayca hesaplarin ele gecirilebilecegini iddia etmisti. Iddia eden kisinin son entryleri anormal derecede yuksek suku almisti, en sacma basliklari dahi trende yukselmisti. Baslik ve yazar ucuruldu fakat android uygulamasinda iddia edilen acik hakkinda aciklama yapilmadi.

    8- Birkac yil once ferre endustrisi hakkinda bir baslik acildi. Baslik on binlerce suku aldi ve haftalarca trendin tepesinde kaldi. Baslik bu endustrinin bize nasil zarar verdigini acikliyordu.

    9- Inci sozlugun altyapisi olan sozlukspot ile uludag sozlugun eski tasarim kodlari nerdeyse tamamen aynidir. Uludag sozlukte bulunan parametreler inci sozlukte kullanilabilir.

    10- Inci sozlukte eskiden verdiginiz suku ve cugulari geri almak icin orta adli bir buton vardi.

    Bonus - Inci sozluk tarihinde en cok cugu alan baslik (bkz: çüğü rekoru) 7deliklitokmak adli yazara aittir.
    ···
   tümünü göster