/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +7 -1
    Özet sondadir.

    https://youtu.be/-mTcnmTDkTs

    iş hatunla ciddiye binince instagramda vs de boyle poser takilan surekli teshircilik yapan biriyse kiz acayip soguyorum. Escinsel degilim nick kurmacadir.

    Evet sorunum bu . Hatunla tanisma eğlenme ilk opucuk falan her sey mukkemmel ama arkadas cevresini gordukten sonra hadi onu da gectim.. Bu sosyal medya hesaplari ve oradaki davranislari instagrama girmeden duramayislari beni cileden cikariyor. Hele ki gecenlerde bi hatunla bi seyler yasamaya basladik. Gecmisten tanidigim az cok bildigim ayni ortamda bulundugum cok hos bi kizdi. Kitap okumak yuruyus yapmak ne bileyim cicek bocek .. Birey olma yolunda ilerleyen arkadas grubuna bagimli sunepe kasarlardan olmayan biriydi. Cok umutluydum ama gectigimiz yaz bikinili fotograflar paylasmaya basladigini gordum hesabini tekrar takip ettigimde ve o kadar cok erkek takipcisi var ki böyle bmw nargile tayfadan. Ya iliskiye yeltendigim her kiz zaten boyle o yuzden yabanci kiz arkadaslarim var her sene aralarina yenileri ekleniyor kalici olanlari da her sene beceriyorum yazlari.. Boyle iyiyim huzurluyum ama iliski icerisinde olmayali bi turk kiziyla bayagi oluyor. Ben ingilizce rusca degil turkce konusmak ayni zevkleri yakalamak yatakta kendimi daha iyi anlatabilmek ne bileyim sohbet edebilmek istiyorum gercek ve karakterli bi kadinla .

    Yas skalasi olarak 22 - 30 a kadar bir cok kadinla birlikte oldum. Takildigim kadinlar da bu yaslarda ve bu turk kizlarinin tavir ve halleri beni cidden yoruyor. Bakin asla gotleri kalkik vs su bu demiyorum ki zaten bunlar eziklerin yardim cigligindan baska bir sey degil. Yeterince kafaniz calisiyorasa ve eliniz ayaginiz duzgunse bir kadinin sizin icin para harcadigini bile gorebilirsiniz..

    Ozet gec diyenler icin :

    Arkadaslar bu kadinlarin sosyal imaj kaygisi yuzunden kisiliksizlesmesi ve kulturel acidan surekli zayif olmalari. Kulturlu oldugunu dusunenlerinse yeterince kadinligini yasayamayan ve cok az bi okurlukluklari olmasi ile ovunmeleri surekli kollektif bi radikallik ve kronik siyasi gorusleri olmasi gercegi probleminden yoruldum.

    Ben cok okuyan biriyim ve hatun da oyle olsun demiyorum illa. Hatun ne kadar masum ve iyi yurekli olursa olsun guzelligi statusunu destekledigi icin ve internet dahil her yerde bu daha cok ragbet gordugu icin kendini gelistiremiyor. Gayet normal sen olsan sen de oyle davranma eyilimi gosterirdin.

    Ama benim derdim su kisaca.. Dovmeli her yeri pircingli kadinlarda geldi gecti rock barlarda farkli farkli kadinlarla da dusup kalktim bagimlisina dahi denk geldim ama kafasi ve dusunme becerisi olanlari cok azlar ve digerleriyse sosyal medya imajlari ile gercek hayatlari arasina gibisip kalmislar. Manipulatif tavirlarla kendime sadakat saglamaktan biktim. Gercekci olup tek gecelik iliskiler kovalayan biri degilim artik.

    Arkadaslar ozet de gecemedim kusura bakmayin ama sizin ya da yasamamis güruhun sandigi gibi her hafta farkli farkli kadinlarla birlikte olmak oyle buyuk keyif ve haz vermiyor. Sayi artip sure kisaldikca şaka degil gercekten pgibolojik olarak etkileniyorsunuz. Bir kadini hissedebilmek icin ne bileyim en azindan bir hafta on gun vakit gecirmek gerek zira onu disinda gercekten cok iyi hatunlarla birlikte olsaniz bile on uzerinden onluk kadinlar dahi silik hatiralarda yok olup gidiyor. Denenmeli ancak buna bel baglanmamali.

    Canimi yakansa su .. Ne bileyim alternatif muzikler dinleyen farkli seyler yiyip icen kendine has sahte olmayan film edebiyat zevki olan birey kadinlar bu genc yaslarda gruplar icerisinde asimile oluyorlar ve kendilerini yansitamiyorlar. Olanlar da fiziksel olarak kapilip gideceginiz hatunlar degiller. Neden boyle olmak zorunda neden o guzel anlamli kadinlar kaybolup gitmek zorunda . Ben guzeller guzeli bir turk kizinin o gozlerindeki manayi hissetmekten neden mahrum kaliyorum.

    Mukkemmelliyetci degilim ama kabim kiriliyor sozluk. Eski kafaliligimdan ya da lanetimden bilmiyorum . Su 2010 dan sonra sosyal medyanin bu denli gelismesi ve onumuzdeki on yillarda da daha feci bir sekilde asil gercek olacak olmasi ve hayatin bir black mirror bolumune dogru suruklenisi canimi gibiyor. Sevmeyi unuttum sozluk yav.

    Buraya kadar okuyan bir kardesim varsa elimde kiymetli ingilizce ve turkce kadinlar ve hayat uzerine gercekten parayla satilmis hala satilan ve onun gibi az bulunan pdfler kitaplar mevcut . bir ozel mesajiniza bakar *

    Asil ozet : beyler kizlarin sosyal medya bagimliligi ve instagramda poser model havalarina burunmeleri ve ilgi ragbet nedeni ile kendilerimi gelistirmemeleri cok ozel seyler hissettigim kizlarin da boyle olmalari ve bir turlu kendime kabul ettirip iliskiye baslayamamam. Manipulatif davranip kisa sureli cikarlarimi gozetmem ve bunun duygularimi gibip atmasi konu
    ···
   tümünü göster