/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 176.
    +4
    gibim ne zaman inse Müge hep aynı istek ve şevkle emiyor, ayağa dikiyor tekrardan delikleri dikiyordu tepeye. Bu huurnun canını yakmalıydım, keyif almasını istemiyordum. Olabildiğince hızlı gibmeye başladım, öyle sert vuruyordum ki taşşaklarım bile acıyordu, bu huurnun ölmesi lazım. Ama yok beyler, ben hızlandıkça bunun zevk katsayısı artıyor, sakın durma, geliyorum diyor. Ben bir gol atamadan kahpe 5-6 gol attı.
    Hızı azalttım, ya durma diyor hala.. gibim zütündeyken 2 parmağımı daha soktum zütüne. Bu biraz canını acıttı sanırım. 3. parmağı sokmaya çalışırken elimi tuttu..
    - Ya napıyorsun ?
    + Kes.

    Üç parmağım ve gibimle 2-3 dk gibtim. Amk huursu buna da alıştı, yine başladı ohh lamaya. Hala amımla oyna boşalıcam diyor.. Sonunda zar zor da olsa boşaldım. Ve çıktım odadan hiçbir şey söylemeden, gidip salondaki yerime yattım.

    Ertesi gün dersimiz saat 10'da. Sabah kalktık, Nejla 3'ü 1 arada yapıyor, bende rica ettim. Ayılmam gerekiyor. Müge de kalktı o arada, inanılmaz mutlu bir ifadeyle "günaydıııınnn" diyerek girdi odaya. Bilmiyorum yüzüne bile bakmak gelmiyor içimden. O ise kurduğu her cümlede, attığı her adıma taa gözümün içine bakıyor, benim bu nefrete benzeyen ilgisizliğimi merak ediyordu. Onunla yanlız kalmaktan kaçındım, ki benimle konuşmasın..

    Toparlanıp derse gittik, telefonum hala kapalı. Benim ağzımı bıçak açmıyor, çünkü Duygu'ya ne diyeceğim hiçbir fikrim yok.. Okulda berbat mutsuz bir gün geçirdikten sonra evin yolunu tuttum. Tıpkı eve 2-3 gün gelmeyip, sonunda gibe gibe eve dönerken ki mahçubiyet, endişe ve suçluluk hissediyordum. Bir diğer güzel özelliğimse suçlu olduğum anlarda çirkefleşerek üste çıkmaktı. Aileme karşı işe yarıyordu. Karıma karşı ilk defa deneyecektim.
    ···
   tümünü göster