/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +15 -1
    Yabancılar artık ülkeleri istila etmeyi bu yolları kullanarak yapıyorlar. Dejenerasyona uğruyoruz, kültürümüzü kaybediyoruz. Yozlaştık. Burası bir gerçek. Bir doğru değil.
    ···
    1. 1.
      0
      Doğru söylüyorsun amirim
      ···
    2. 2.
      -2
      Dediğin haklı ama bir de kendi kültürümüze bak, doğuda hala daha bekaretini kaybetmiş kız utanç eseri olarak görülüyor ya çöp gibi atıyorlar dışarı ya da her fırsatta dövüyorlar, kilit takan vardı ve o babayı savunan vardı. Daha geçen hafta kızın karşısında eski eşini bıçakladı adam kaç kere, ona da hak veren çıktı. Insanlar sevgili olup birbirini tanımadan evleniyorlar ve 2 ay sonra ayrılıyorlar, nafaka ve sonra cinayet. Sırf "kültür gereği" diye var o nafaka, kadın çalışmıyor, parasız kalmasın diye.
      ···
    3. 3.
      +1
      aga kültürden kastım, Türk Töresi. Türklerin kadına verdiği değerin ve önemin ne denli büyük olduğunu tarih bize gösteriyor. Ama artık o önem bitmiş durumda. Doğu vilayetlerinin durumunu zaten biliyoruz... Sâdetle toplumun ahlâkı bozulmuş durumda..

      “Bir bardak saf suyu bozmak için deniz suyundan bir kaşık yeterse; çirkeften bir damla yeter de artar bile.” sözü toplumun ahlâkının neden bozulduğunu gösteriyor bence..
      ···
    4. 4.
      0
      Çok haklısın panpam
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster