/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +17 -8
    Bana göre Necmettin Erbakan dır, ama söylediğine saygı duyarım.
    ···
    1. 1.
      +6 -10
      Ecevit in kesip attığı tırnağı olamaz erbakan
      ···
      1. 1.
        +7
        Bence ideolojik yaklaşıyorsun ,objektif olmayı dene. isçiye ve memura Türkiye cumhuriyeti tarihindeki en büyük zammı yapmış Başbakan'dır .(zam %50, şimdiki AKP gibi %3+3 yapmadi tamamen halka verdi ) Türk istatistik kurumu verilerine göre cumhuriyet tarihinde en cok zam yapan ve halkı kalkındıran bir numaralı iktidar Refahyol hükumeti idi. Halka bu kadar refah sağladığı icin zaten 3 yıldan kısa bir surede Başbakanlık koltuğundan indirildi . Amerika ve israil'in hosuna gitmemişti.
        ···
      2. 2.
        +1
        Kral stannis kardeş %50 zam yapildiginda enflasyon %150 iydi. Yani şimdiki zam orani daha fazla olabilir. Ama şu var erbakanin rte yi kovmasindan dolayi saygi duyarim zaten rte de erbakana demedigini birakmadi
        ···
    2. 2.
      +3 -5
      ideolojik bir tutumum yok siyasi hataları ve siyaset tarzını beğenmem ve bana göre zam yapması veya yapmaması birşey ifade etmiyor yaptığı siyasi hatalar ve makdıbına ihanet etmesi onu gözümde düşürmeye yeter. Amerika veya Avrupa gözünde kamboçya başbakanı ne kıymetteyse erbakanda o mertebededir kendimizi kandırmanın lüzumu yok. Onu koltuğundan eden kendi kasvetli ideolojisidir sonra da çıkıp amerika darbe yaptı diye ağlamıştır kusura bakma ama amerika darbe yapıyor olsa erbakan kimden koruma talep edecekti? Yıkmaya çalıştığı devletten mi?
      ···
   tümünü göster