/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +6
    Tamamen yerli yerinde bir eleştiridir. insanlar kendilerine zarar veren şeyin ne olduğunu bile bilmiyorlar, bunu bile sonuna kadar okuyamayacaksiniz.

    Amerika da o kadar nefret suçu işlendi (Walmart saldırısı vs.) kimse gündemine nefret suçunu almadı, ama suç yine bireysel silahlanmaya karşı oldu sanki suç işleyecek olan birine sivriltilmis bir kalem bile suç silahı olabilecekken.

    Siz bu milletin çocukları olarak sadece düşünmeyi bilmelisiniz, herkes kendi önünü temizlese ülkedeki tüm sorunlar gider.
    Kuranda \"SÂD 38/38:29:Sana bu mübarek kitabı, âyetlerini düşünsünler ve aklı olanlar öğüt alsınlar diye indirdik. \" derken hala kuranı mealinden okumak dinden çıkarır diyen insan en korkunç en tehlikeli insandır.
    AKP nin politikasından kaçıp CHP nin politikasına sığınan insan en korkunç en tehlikeli insandir, çünkü o düşünüp kendi yolunu bile cizemeyecek kadar aciz.
    Aynı zamanda ülke hakkında 1 bağımsız düşüncesi olmayan insan ben Atatürkçüm diye geçiniyorsa o insandan korkacaksın çünkü daha Atatürk ün \"aradığın kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur\" sözünü düşünüp kendi üstüne alınmamıştır.

    Bu ülkenin insanları düşünmeyi bile bilmeden bir çok şeyi hakettigini zannediyor, ülkenin insanının tek hak ettiği şey ülkesine garbin askerinin gitmesidir, çünkü o daha kendisini koruyamıyor ülkesini nasıl korusun, yazık.
    ···
   tümünü göster