/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +19 -4
    Ulan huur çocukları sizin en büyüğünüz 1995 doğumlu ne gördünüz de ne konuşuyorsunuz. imam Hatip Lisesine giden kızın başını açtırmaya çalışan bir zihniyet gördü bu gözler dıbına kodumun hayvanları sizi boş yapmayın bir tak bildiğiniz yok sizin gibi çağın gerisinde kalmış amcıklar yüzünden kapitalist bir parti kurdurdular sırf başörtüsü ile geldi yıllardır gitmiyor anamızı belliyorlar ulan hiç mi beyin akıl yok sizde ben sizden yıldım lan dıbına kodumun evlatları soyunuzu sopunuzu gibiyim yeter ulan yeter muallakler.
    ···
    1. 1.
      +4
      Demiyen mi var dıbına kodumun çekip çıkartması seni. Abartılıyor diyor hala ulan dıbına kodumun salağı ilk önce diyeceksin ki be dıbına kodumun çocukları size ne milletin kafasına ne taktığından ne diye birilerine zemin hazırlıyorsunuz bu soruyu sormadan gelmişssin abartılıyor diyorsun mal mısın evladım sen? Zinayı serbest bırakan atları koşturan şans oyunlarını iki katına çıkartan bu millete faize alıştıran onları buna bulaştıran bu iktidardır bu iktidarın islam devleti gibi bir fikri hiç bir zaman olmadı olmayacak nitekim Cumhurbaşkanı söyledi zaten ben tekkeye mürit aramıyorum dedi ben siyasi partiyim dedi bitti. Ben diyorum ki Türkiye daha güzel ve daha eğil insanlarca yönetilmeli ama siz muhalafette böyle aptal bağnaz düşünce içerisinde kaldıkça biz bu adamlardan kurtulamayız sen bana ne anlatıyorsun amk.
      ···
      1. 1.
        +5
        Ulan a salak asıl mal sensin diyorsun ki %80'i ilgilendirmiyor sonrada diyorsun ki bu adamları ondan seçtiler. Madem giblerinde değildi %80 bu adamlar nasıl seçildi o zaman kendin bariz söylüyorsun kendinle çelişiyorsun sen mal mısın? Ayrıca iktidar yada muhalif ben kimseye hakaret etmedim ağzını topluyacan gibtirme yolunu madem demokrasi denilen bi nane var haddini bilicen tamam ? Hala cahil diyor yobaz diyor insanları aşağılıyorsun evladım cahillik yobazlık sadece islami kesime ait değil sizin o aydın geçinen şarapçı tayfanızdan iyi yobaz yok. %30 oy almış tek başına iktidara gelmiş adamı sudan sebeplerle aşağı çekmeye çalıştıkça yükseldi yükseldikçe siz aynı taku yediniz memleketin anasını gibtiniz. Ben sizden çok sıkıldım 1960 dan beri iki taraftan birinin gelmesinden acayip sıkıldım amk.
        ···
    2. 2.
      0
      Şukunu verdim yarramın başı
      ···
   tümünü göster