/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 76.
    0
    http://www.incisozluk.com.tr/e/201375892/
    ilk entryim bu.
    1 ay geç kaldım ama aklıma geldi bu başlık ve tahmin ettiğim gibi dürtülmüşüm *
    1 sene önceki beni hayal kırıklığına uğrattım diyemem, bu yıl için düşünürsem verimli bir yıldı. Cidden arkadaş edindim, spor yaptım ve aklım için yapmam gerektiğini anladım. Gelecekte başarı getirecek şablonumu 1 aylık da olsa kendime gösterdim.
    istediğim şehre geçen sene geçemedim ama muadili bir yere bu sene geçtim. O bahsettiğim bağımsız hayatın ilk ilmeğini attım. Evim var artık, arabam da olucak muhtemelen. Bekar bir erkeğe göre durumum iyi gözüküyor. Ayaklarımın üstünde durucam ve korkuyorum ama cesurum da. Bu sene doğum günümde tek başıma alkol almak istemiyorum.
    Kırılacak çok zincirim, üstüne gidilecek çok korkum var. Bu seneye girerken kendimi iyi takviyeler yapmış,şampiyonluğa oynayacak bir takım gibi hissediyorum. Bundan 5 sene önce böyle hissetmediğimi not edeyim.

    Gelecek seneye nottan ziyade yıl değerlendirmesi gibi oldu. Çorba oldu.

    Gelecekteki ben bunu okuyorsan iyi yolda olduğunu umuyorum. Kendini yenmişsindir ve sıra dünyaya gelmiştir diye ümid ediyorum. Kendine bir gf edinip kolunda gezdiriyor olman gerekiyor artık ne kadar hepsi boş gelse de gözüne. Ne olursa olsun. iyi şanslar ve seni her koşulda sevdiğimi unutma.
    ···
   tümünü göster