/i/Tespit

  1. 1.
    +2
    1- ŞANS OYUNLARI: kazanırsınız ama milyoner olamazsınız milyonda bir olasılık. hele ki iddaa gibi bir illete bulaştıysanız ve bağımlısıysanız borca bile girersiniz aman dikkat uzak durun kardeşim.

    2- E TiCARET [ DROP SHOPPING ] : panpa bunun olayı şu bir satıcıdan mal alıp başkasına satmak. örneğin aliexpressten ürün alıp amazonda satmak yada türkiyede alışveriş sitelerinde yada kendi sitenizde satmak. bu şekilde para kazanırsınız ama gördüğüm ve analiz ettiğim kadarıyla böyle milyoner olma olasılığınız şans oyunlarındaki gibi çok düşük.

    3- KAFE, RESTAURANT,MARKET VB. DÜKKAN AÇMAK: bu işler oldukça risklidir çünkü paranızı verip dükkan açarsınız belki borca bile girersiniz ama dükkan iş yapmazsa emeklerinize girişiminize yazık olur. bu yüzden bu işlere kalkışmadan önce tüm olasılıkları değerlendirin. sorun soruşturun dükkan açacağınız işin ustalarına bilenine danışın. mesela bir kafe açcaksanız orada genç nüfusu, insanların maddi durumu, ulaşımı gibi artıları eksileri iyi tartın analiz edin. bu işleren geçiminizi sağlayabilirsiniz ama dediğim gibi tutmazsa batarsanız borçlarıda ödeyemezsiniz haciz yersiniz coniler.

    4-iCAT YAPMAK: elektronikten birde yazılımda biraz anlıyorsanız mekanik, robotik birkaç proje tasarlayarak patent alabilir ve seri üretime geçebilir satabilirsiniz. yalnız bu işin tek riski işe yarar bir icat olması. işe yarar bir icatsa bizim insanımız alır çünkü bizim insanımız teknolojiden geri kalmaz. yalan mı lan sürekli telefon değiştiriyor insanlar. ben 3 senedir 400 liralık telefonu kullanıyorum.
    ···
   tümünü göster