/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +6
    Kardeşim bak kardeşim diyorum samimiyetimi görün bu başlıkta.

    1- öncelikle güzel kardeşim asosyal olduğunuz için sosyal ortamlarınız yok. Sosyal ortama girincede kızlarla konuşacak sohbetiniz yok. Önce asosyalliği bırakın sosyalleşin. Spor yapın, tiyatroya gidin, sergilere gidin, gezin dolaşın adres sorun selam verin gülümseyin. Pozitif olun ve insanlar bunu hissetsin.

    2- birinci Aşamayı geçtiğinizi farz ediyorum. Sosyalleştikten sonra yapmanız gereken şık giyim ve diksiyon. Yani çok zeki yada bilgili olmanıza gerek yok. Oturup kalkmasını bilin, küfürsüz düzgün kibar dille konuşun.

    3- sosyallestiniz, şık giyindiniz ve diksiyonunuzda gayet iyi. Bunlari hallettiğinizde zaten aynı ortamda kız arkadaşlarinız olacak. Direkt balık gibi oltaya düşmeyin. Kızlar oltaya yem koyar genelde. Yani siz "bu kız galiba bana iş atıyor" gibi düşünebilirsiniz ama genelde kızlar karşısındaki erkeği dener. Nasıl mı dener? Sen hemen kıza yavşarsan sana der ki "seni arkadaşım olarak göruyorum" gibi klişe cümleler söylerler. Oltaya düşmemek için bu durumda kendinizi geri çekeceksiniz. Unutmayın kaçan kovalanır. Arkadaşliğınizi bitirmeyin ama kacaklari oynayın. Mesela kız size mesaj attı dedi ki "şu dersin notu var mi" hemen cevap yazmayın. 2 3 saat sonra yazin "ya çok meşgulüm şuan yarın okula getirim bakarşin işine yararsa kullan" yazin. Bakın dikkat ederseniz mesajla not atmak yerine yüzyüze buluşma olacak şkilde olayi bağladim. Kafanızi kullanirsaniz ne abaza olursunuz nede abaza gözukürsünüz . Amacınız bir kizla manita olmaksa şuna doğru başlıktasin.

    Detaylı anlatımlar devam edecek
    ···
   tümünü göster