/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +3 -1
    Özet: Uzun süredir konuşmadığım çocukluk aşkımla tesadüf gibi konuşmak karşılaşmak istiyorum. zeki panpalarımdan plan istiyorum.

    Gençler üni sonum, kız benim ilkokul aşkım. kız hala bana vurgundu liseye geçtiğmizde aslında bende seviyodum onu ama işte çocukluk falan diyip üstelemedim hiç, lisedeykende kız yazmıştı bana 1 kaç kere numarasını almak aklıma gelmedi, hani ben bu kıza hiç yazmadım ama o ulaştı bana sadece(facebook) ile, şimdi kız facebook\'u twitteri kapatmış bende instagram kullanmıyorum(onda sadece instagram var galiba) ,sadece telefon numarası olan arkadaşlarım whatsapp falan takılıyorum.
    Geçen sene eski fotoğrafları görürken gördüm stalkladım baya kızı unuturum diye çok üstelemedim ama çıkmadı aklımdan gençler bu kız benim.

    Farklı bir şehirde çalışmaya başlamış şu an. Memlekete yazın dönmüştür diye bende döndüm denk geliriz falan diye, çok dışarı çıkan biri değilim denk gelmedik(bir kaç kere yolumu sokaklarından uzattım lakin olmadı).

    Başka arkadaşlarla(onu tanıyan) denk geldik muhabbet ettik ama onlara da soramadım. Bu arada kızla denk gelsek konuşuruz kesin yani o özgüven bende var samimiyette var biraz rahat muhabbet kurarım.

    Tek isteğim kızla denk gelmemiz gerisi olur ve ya olmaz, taktik verin gençler ne yapabilirim, ilkokuldakilerin bulunduğu bir whatsap grubu kursa biri alsa falan dicemde, ilkokuldaki kızların çoğu evlendi (evlenenler bizim numaramızı siliyor * ) benimki hariç zor olabilir. Bu arada kızın 2 akrabası yakın arkadaşım sayılır biriyle samimiyim ama memlekette görüyorum sadece, diğerinlede nadiren konuşuyoruz.
    ···
   tümünü göster