/i/Erkekler

XX değil, XY
  1. 1.
    +4
    tavsiyeler.

    Pipinizi dinlendirin. Os1\\\'den maksimum zevki almak için pipinin en az iki gün dinlenmiş olması gerekir. Dinlenmiş pipi iç damarlarına uzun süre kan pompalanmadığı için ve dış derisi yakın zamanda esnetilmediği için daha hassas olur.

    Os1 çekecekken sakin bir zamanı ve ortamı seçin. Zihninizi sürekli meşgul eden diğer etkenler dikkatinizin dağılmasına ve os1\\\'den alınan zevkin azalmasına sebep olur.

    ferrenuzu özenle seçin. Os1 çekmeyi yeni keşfetmiş abazan bir ergen gibi sıradan bir ferre sitesine girip en üstteki videoyu açmayın. Kaliteli bir ferre sitesinde, sevdiğiniz türde, beğendiğiniz starı seçip minimum 720p görüntü kalitesinde videolar açın. Tavsiyem üç ayrı video açıp; birincisi softcore, ikincisi pov, üçüncüsü ise hardcore bu videolara göre os1 çekmenizdir.

    Tavsiye ettiğim üç videolu sisteme göre os1 çekilecekse şu tarz çekim tekniklerine başvurulmalı.

    Softcore: Güzel ferre yıldızının zarifçe hareket eden vücudu izlenerek pipinin kafası yavaşça sıvazlanır. Yavaşça dikelen pipi kköküne yakın bir yerden tutulup elimizi yukarı aşağı hareket ettirirken 1 dakika saat yönüne 1 dakika da saat yönünü tersine göre çevirilir.

    Pov: Videoların ayı ferre yıldızına ait olması tavsiye edildiğinden ve pipinin yeterince uyarılmış olmasından ötürü video hareketli olan ileri kısımlara sarılır. Bu kısmında amaç kendimizi gibişin içerisinde hayal etmektir. Pek incelik gerekmez normal hızda yukarı aşağı yapmak yeterli olur.

    Hardcore: Bu kısım ilgili hormanlarımızın tam hızda salgılandığı ve bizim de bu hıza yetişmeye çalıştığımız kısımdır. Vdeoun en hızlı bölümüne gelinmesi tavsiye edilmektedir. Buradaki amaç hız olduğundan hem dirsek bölgesindeki hem de bilek bölgesindeki eklem etki bir biçimde kullanılmalıdır.

    Boşalırken: Boşalmaya yakınken elinizin hızını bir miktar azaltıp belinizle git gel yapmaya başlayın, bu beyninizi gerçek bir ciksteymiş gibi kandırmanızı sağlar ve aldığınız zevk daha fazla olur.

    Boşalacağınızı anladığınızda pipinizin başını boşalacağı yöne doğru çevirip son bir köklemeyle işinizi bitirin.

    Sakını kendinizi tutup ikinci seferde boşalmaya çalışmayın, bu aldığınız zevki düşürür. Doğru olan gevşeyip tek seferde boşalmaktır.

    edit: Başlık verilen tavsiyelere göre editlenecektir. Engin bilgilerinizi bizden esirgemeyin.
    ···
   tümünü göster