/i/Hayvanlar

  1. 1.
    +42 -1
    Sırtına çıkarım
    ···
    1. 1.
      +4
      sırtını kaşıyamayan dev,(rus ayısı olarak bilinen rus imparatorlugunun japonlarca gibilmesi sonucu söylenen söz) vay amk en bag kurdum
      ···
    2. 2.
      +7 -1
      SENIN VERDIGIN TAKTIGI GOTUNDEN gibEYIM YA, MORUK HIC BIR ZAMAN BU SALAGIN DEDIKLERINI YAPMAYIN AYI BU GERIZEKALI NAPIYOR DEYIP SIZI ORACIKTA GOTUNUZDEN gibER.
      AMINA KOYUM AYIN GELIYORSA HAFIFTEN SIRTINIZI KAMBIRLASTIRIP ELINIZI HAZIROL POZISYONUNA ALIN AYIYA ARKANIZI DONUN. VE MINIK ADIMLARLA KAPLUMBAGA GIBI ILERLEYIN. AYIYA KENDISININ USTUN OLDUGUNU HISSETTIRIN KI AYI TEHLIKEDE OLDUGUNU HISSETMESIN. PgibOLOJIK OLARAK SIZI ZARARSIZ GORSUN. ARKASI DONUK AMA KAFANIZI DA HAFIF CEVIRIP KONTROL EDER VAZIYETTE AYIYA TEHLIKE OLMADIGINIZI ONUN SIZDEN USTUN OLDUGUNUZU BELLI EDIP YAVAS YAVAS GIDIN.
      AMINA KOYDUGUM MALI KOSUN YAZMIS. NEREYE KOSUYORSUN DALYARAK, BALIK KADAR IYI CITA KADAR HIZLI KOSUYOR LEOPAR GIBI DE TIRMANIYOR KUS MUSUN DA UCACAKSIN gibIGE BAK SEN
      ···
      1. 1.
        +2 -1
        Ayıya üstün hissettirirsen ayıda karnı açsa direk saldırır zaten. kumar oynamayın

        bu nasıl önerme mk

        yok bide secdeye kapanalım

        arkadaşlar insan çok güçsüz bir varlık değil yapabileceğiniz en basit hamle sağlam bi tekme atmak
        kafasına, burnuna atarsanız afallar o sırada kaçma fırsatı bulursunuz

        çoğu kemirgen hayvanın burnu zayıf noktasıdır. vurun bi tane ağzına .
        ···
      2. 2.
        0
        gib gib KONUSMA GIRDIHIN ENTRY I GOTUNDEN gibERIM. ACSA ZATEN HER SEKILDE gibE gibE YER. KACABILME IMKANIN MI VAR.
        YOK KICANA TEKME AT YOK BURNUNA AT. gibIK NORMAL ADAMA MO YEKME ATIYORSUN SEN, VURDUGUN TEKME AYININ TUYLERINI OKSAR. NE YAPIYOR LAN BU MAL DEYIO ACIYIP BIRAKIR. YEDIGIME DEGMEZ BU GERIZEKA K IYI DER. AYIYA TEKME ATANI DA ILK DEFA DUYUYORUM AMINA KOYUM. SEN BU AKILLA FAZLA YASAMAZSIN BENDEN SOYLEMESI.
        ···
   tümünü göster