/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +5
    beyler aklınızda bulunsun, gerek arkadaş, gerek sevgili, gerekse aile akraba ilişkilerinde bana göre en önemli şeyler şunlardır;

    - kendin olmak. neysen o, kabul edilmiyorsan kendisi bilir ediliyorsan da ne mutlu ona ve sana.

    - güven vermek. yalana dolana, entrikaya, aksiyona, kalp kırmaya, üzüntüye yer vermeyin. bi halt yediyseniz ceremesini çekeceksiniz, ya da size güveniliyorsa o güveni boşa çıkarmamalısınız. sır veriliyorsa size beyninize gömün, ağzınızdan firar etmesin asla. karşılıklıysa bu güven, hiç şüphelenmeden iletişiminizi devam ettirin.

    - saygılı ve sadakatli olmak. ikiyüzlülüğün veya hadsizliğin alemi yok. kimseye bunu yaşatmaya hakkınız olmadığı gibi kimsenin de size bunu yaşatmaya hakkı yoktur unutmayın bunu.

    - yeri geldiğinde sınırlarını belli etmek. ama bunu ben buyum beğenmiyorsan gibtir git tarzında yapmanızı önermem. siz belli edin, ödün vermeyin karşınızdaki eşek değilse anlar ve durur.

    - samimi ve şeffaf olmak. kasmaya gerek yok. maskelerinizi sökün atın ve yalın bir şekilde karşınızdakine samimi olun.

    ha bir de para konusu, maddiyat, borç gibi işlere girişmeyin. mümkün olduğunca maddiyatı iletişiminizden çıkarın veya bunu büyütmeyin. yani sizi ne sömürsün ne de gururu incinsin.

    naçizane tavsiyelerim bunlar.. eklemek istediklerinizi ekleyin
    ···
   tümünü göster