/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +2
    Tanrı inancın varsa isteğin yönetim şekli şeriat olmalıdır . Dini vecibelerini yerine getirmediğinde aldığın cezaları - kadınlarla ilgili yönetmelikleri oku . ondan sonra gel burda yok karşılıksız iyilik olmaz yok siz salaksınız. Ulan hırt sen içest ilişkinden çoğaldığına inanıyorsun çok zekisinde , milyonlarca kaynaklı evrim yalan öylemi . Asıl ben sana üzülüyorum çünkü sen az bucuk prim almak için patronuna sakso çekebilecek bi adamsın . umarım yetiştereceğin neslin olmaz bu kafayla .
    ···
    1. 1.
      -1
      ben merak ettim yaşama amacınızı hayvan gibi geliyorsunuz bana ruhsuz dünya hayatından başka amacı olmayan. dininiz imanınız dünya olmuş. olum acınacak haldesiniz isteklerinizin kölesisiniz şu dünyanın ne taktan bir yer olduğunu görememek bura için yaşamak bana göre acınılacak bir halde olmaktır fikirlere tahammül edin hakaret edip de yobazlık yapmayın.
      ···
    2. 2.
      +2
      hakareti sen ediyorsun ama neyse önemsiz . dinim imanım dünya değil . biranın içersindeki mayayla bile ortak genlerin var. yeryüzündeki yaşayan hiç bir canlıdanda farkın yok . bunu büyütüp kendi kendinize ütopya kurarak ahlaklı mı oluyorsunuz ? yaşam amacı ne demek mk . karıncanın bi tanrısı mı var senden benden fazla çalışıyor . bu dünyaya gelmişsin işte neyini kasıyorsun birader. dünyanın işkence olduğunu bende biliyorum ve çok net söylüyorum keşke saf salak sorgusuz bi şekilde bi dine inanabilseydim . ama bu uçsuz bucaksız evren senin benim sınavım için çok büyük . yaşadığın dünya bile 4.5 milyar yaşında insanın varlığını hesaba vurunca %0.6 sında varız. 1000 sene sonrada insandan eser kalmayacak . 11 insan türünün yok olduğu gibi bizde yok olucaz. Senle benim aramdaki fark şu sen insanı bi tak zannedip evrenin merkezinde görüyorsun ve gerçekten cennette hurilerle geçirceğini düşünüyorsun . ama ben herhangi bir canlıyla aynı düzeydeyim . hayvan gibisiniz demişsin ya haklısın hepimiz hayvan gibiyiz zaten
      ···
   tümünü göster