/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 51.
    +4
    Kankam şimdi dinle beni ben bu sene başladım üniversiteye wp grubunda bile bana karşı davranmaya çalışıyorlar insanlar kendi kafasında olmayanları dışlamak istiyorlar ya dışlarlar ya değiştirirler sakin değişme dışlan ama değişme. Çünkü günümüz insanı salak hele hele Türkiye üniveristelerindeki gençler tam huur çocuğu. Dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanan huur çocuğu onlar. Bak git ilgini çeken gruplara katıl yoksa kendin kur diğer unilerdekilere katil bak bende senin gibiyim olmadı bana yaz. Sadece kendi sınıfindakiler ile konuşmak zorunda değilsin diğer sınıflar ile yurt veya ev arkadaşların ile konuş olmadı hocaların ile konuş.
    ···
    1. 1.
      +2
      ben daha o wp grubuna giremedim bile. wp grubunu kuran amınoglunun kim oldugunuda bilmiyorum yapıcağı işi gibeyim. normalde gibimde olmazda hocalarda girin diyor amk.
      ···
    2. 2.
      +2
      Kanka girme aq gibtiret değmez sevmedikleri bir şey olursa atarlar zaten ben zor dayandım gibertme atmamak için huur çocuklarına
      ···
    3. 3.
      +1
      gibertme nedir amk incici olduğunuzu her yerde belli etmeyin :D
      ···
    4. 4.
      0
      Bro çok sinirlendim bilmem sen bu kafayla yapamazsın bilmem üslubunu düzelt bilmem sen ne okuduğunu biliyor musun annelerini gibecektim huur çocuklarının.
      ···
    5. 5.
      0
      panpa bende seninle ayni fikirdeyim alakam olmaz bu koduklarımla da olay öyle degil. hoca bi kiza derste anlattigi slayti vericekmis kizda bu slayti wp grubunda paylasicakmis. illaki girmem lazim amina koduklarimin wp grubuna. suanda ara bulucu araştiriyor gibi bir seyim. bulursam wp grubuna gormeye calisicam işte.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster