/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 76.
    +3
    olum nasıl başardım bilmiyorum ama benim de çok yok arkadaşım. hazırlık güzeldi aq farklı bölümden baya arkadaşlarım oldu ama bölüme geçince tek kaldım amk. Zaten o aralar depresyonda falandım kimseyle konuşasım falan yoktu sonra bi baktım herkes grup yapmış amk. Bazıları da hazırlık arkadaşı zaten. Şansa da benim sınıfta aynı bölüm yoktu nerdeyse olanlarda maldı.

    Sonuçta 2. sınıftayım amk 2-3 tane tanıdığım kız var arada selam veririm naber nasılsın falan fakat daha ilerisi yok aq. millet klüplerden arkadaş yapmış hep o tarz arkadaş yapmak kolay da mal onların hepsi aq onlar olacağına hiç olmasın daha iyi. Böyle gidicek büyük ihtimal. Allahtan elim yüzüm düzgün belki kız tavlarsam biraz değişir ama pek ona da niyetim yok amk. Ev okul arası mekik dokuyoruz. Allahtan erasmus yapıcam da biraz ortam görücez.

    Hayır zaten sınıfta da yokki potansiyel birileri aq. Tipe bakıyorum mal. Davranışlara bakıyorum aynı. illa var adam gibiler ama onlar da kurmuş ortamı amk. Biz kaldık yannan gene. Hayır bi de lise falan sosyaldi gayet. Hazırlık falan da iyiydi. Birden böyle olunca insan baya sıkılıyor amk ama yaklaşık 1 senedir böyle alıştık artık. Varsa iü den mal olmayan birileri tanışırız.
    ···
    1. 1.
      +1
      maldan kastın ne?
      ···
    2. 2.
      0
      kardeşim bir kere amsalak olmayacaksın. inek olmayacaksın ne bu ders sevdası amk. ortalamam 3.5 ama 1 kere not tutmamışımdır. ünidesin lise muhabbetleri hareketleri yapmayacaksın az olgun davran. Sınıfta çok bunlardan.
      ···
   tümünü göster