1. 1.
    +2
    ne zamandır oynamıyorum dedim şu the walking dead deki darlin gelmiş bi bakayım dedim 1 oyun attım

    4 kişilik takım rasgele girdim 1 tane cıvık bir kız muhtemelen zütünün arasında çokomel olan bir kız

    --spoiler--

    --spoiler--

    1 tane laz ağzını yamulta yamulta gevşek gevşek konuşan kendini komik sanan laz olduğu için küfür ettiğinde kendini sempatik sanan kıza yol yapan anasının dıbına tavayı lappadanak kodumun çocuğu

    --spoiler--

    --spoiler--

    1 tanede yavşak bir yancı

    --spoiler--

    --spoiler--

    bunların 3\\\'ü yannan gibi yere atlayacaklar bende takipten çıktım atlamadım. Gittim kendim bootcampe atladım. Yancı dediğim herif hemen öldü dıbınakoyim sonra o laz öldü ölmeden önce salak 3 numara niye oraya gittin. madem niye takım girdin. cart curt boş yapıyor. laz hile diyor kız diyor erkek diyor garip diyor herşeyi diyor boş yapıyor.

    --spoiler--

    --spoiler--

    en son hepsi öldü rabbim yardım ettide hepsi birden öldü hala konuşmaya devam ediyorlar. yazdım bi lobiye dönün hadi amma boş yaptınız.

    --spoiler--

    --spoiler--

    huur evladı ana avrat ağzına ne geldiyse küfür ediyor beyni gelişmemiş insanlar bu kainatın böcekleridir birader beyni gelişmemiş bir insanın gövdesine dinamiti bağlayıp imha edeceksin başka yolu yok bu millet bu kafayla değişmez.

    --spoiler--

    --spoiler--

    VELHASIL KELAM ŞEREF SAHiBi ONUR SAHiBi BEYNiNi KULLANANLAR DIŞINDA BiZiM MiLLETiMiZ GENCiMiZ ORTAMIZ CARTIMIZ CURTUMUZ ÇOK GERiZEKALI BiRADER. OYNADIĞIM TÜM OYUNLARDA KENDiMi TÜRK LÜGATINDAN SOYUTLAYIP OYNAMIŞIMDIR. ÇÜNKÜ GERiZEKALI BiR MiLLETiZ. BOŞ iŞLERLE UĞRAŞIYORUZ BOŞ KONUŞUYORUZ. VE BOŞ YAŞIYORUZ. BAŞIMIZDAKiLER tak HERŞEY tak YANi
    ···
   tümünü göster