/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +1
    Böyle bir hafta geçti dedim ben bu kızla konuşcam cesaretimi topladım bizim arkadaşlardan da gazı alıp gittim kantinde kızın yanına oturdum naber nasılsın okula alıştın mı falan. kız cevap verdi ama baya soğuk geldi tavırları. dedim olum yannanı yedin sevgilisi falan var heralde. moral çöküşüyle gittim sınıfa. az biraz daha zaman geçti facebooktan istek attım kıza. Ama kantinde bikaç kez kesişmiştik o yüzden attım hani bi sinyal vermişti kız bana. istek attım herneyse 1-2 saat sonra isteğimi kabul etti. yazdım direkt nasılsın napıyorsun diye.
    b- nasılsın?
    k- hastanedeyim bekliyorum öyle sen nasılsın
    b- hayırdır bu saatte önemli bi şey mi oldu?(saat 18.00 civarıydı)
    k- kan falan verdim onun sonuçlarını bekliyorum.
    konuşma böyle başladı. kızda kansızlık vs. vardı 3 yıl boyunca hastalığını da baya çektim yeri geldi gittim evinde baktım ona her neyse gelicem buralara daha sonra.
    o gün konuşma başladı güzel muhabbet ediyoruz yanına gittiğim gibi değil baya bi hoşsohbet konuşma ilerliyo okulda kantinde öğle araları arada yanına gidiyorum ama o hiç gelmiyo tabi. Yanına gittiğimde de internette konuştuğumuz kadar samimi değil ama çok takmıyorum bende. böyle yaklaşık 1 ay sürdü sonra ben niyetimi belli etmeye başladım. kız kendini baya geri çekti klagib kız tripleri. geçen 1 ayda da ben baya kendimi kaptırmışım kıza 2 ay takılırım dediğim kıza bakmışım aşık oluyorum. Kız soğuk yaptıkça kendimi yedim inceldiği yerden kopsun hesabı arkadaşlıktan çıkardım numarasını falan sildim baya yazmadım. ben 2 hafta yazmayınca bi öylesine yazdı tepkimi orda iyice belli ettim. Ya siyah ya beyaz bizde gri yok kimse de kusura bakmasın yani.
    ···
    1. 1.
      0
      Rezerved
      ···
   tümünü göster