/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
  1. 1.
    +6 -2
    Dünyanın yalnızca yüzde 30u sünnetlidir. Müslümanlar, yahudiler ve Amerikada sünnet yaygın durumda. Hiçbir dış etki normal, doğal vücuttan daha iyi bir etki yaratmaz, fayda sağlamaz. Boş iddialar ile gelmeyin.
    ···
    1. 1.
      +7 -7
      O zaman tırnağını, saçını, sakalınıda kesme birader.
      ···
    2. 2.
      +1
      Aynı şey mi amk mal mısın?
      ···
    3. 3.
      +2 -2
      Kafanıza göre bilgiler bulup saçma sapan konuşuyorsunuz yok şunlar ispatladı yok bu bilim adamı şöyle dedi böyle dedi diye. Çok istiyorsan, bilim adamı ol sen araştır. Kesme kardeşim tırnak sana lazım, Allah vermiş sonuçta dimi niye kesesin diye versin dimi ?? Madem sünnet olmuyoz sakallarımız ve vücudumuzda aldığımız bütün kıllarımızda bizi soğuk hava koşullarında koruması için var. Haa madem öyle Allah niye bize sabun yollamamış dimi niye insan icadı. Vücudumuzuda yıkamayak. Niye Allah herkesi zengin etmemiş dimi niye kusurlu yollamış bizi niye acaba niye ?

      1 düşün bakalım bu saydıklarımın ortak noktası NE ? Anasını satayım sözlükte 1i ateistim diyip kendince boş mantıklar arıyor, ne kadar liseli varsa peşine düşüyor. Siz peygambersiniz, kusursuzsunuz birader. Siz sünnet olmayın oldurmayın sıkıntı değil.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster