/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 101.
    -1
    Öğretmen olunca görücü usulü mu evleniyor amk ayrıca madem mühendissin ve bunla ovunup her mesleği küçümser bi havan varya hani o zaman senin burada ne işin var biraz bilgili olab kitap okuyan bir insan burada vakit kaybeder mi? Bence evli olup mesleği olup burada talikandan daha boş beleş bir insan olamaz.
    ···
    1. 1.
      +2
      Öğretmenler arasında çok olur çünkü. Bu fetö zamanından kalma. Mk örgütünün yüzde cikseni öğretmenlerden oluşuyordu. Kimseyi küçümsemek de haddimize değil bi kere. Ne mesleki ne insani. Bizim kafaya uymaz. Mantık adamıyız biz, zor evleniriz, öyle görücü usulü felan da saçma gelir bizimkilere hep ondan dedim mk. Ayrıca en son 2017de girmişim sözlüğe ondan önce de 2014 de. 5 senede 3. Kez dadanıom lan ne var bunda. Hem seviyorum lan ben burayı. Velet dolu ama aslında çoğu çok iyi çocuklar. En anan zaaa cıları da tanıdım, en yalancısını da tanıdım. En büyük dumuru ise ateist olduğunu iddaa eden ilahiyatçıyla tanıştığımda yaşadıydım. Adam meğerde bir ateist gibi davranıp bir müslümanın tavrını ölçüyor, ilerde bir ateist ile nasıl konuşması gerektiğini öğreniyor ve bunla ilgili tez hazırlıyordu. Ne zeki elemanlar var burlards anan zaaa cı bi bilsen zütün tavana vurur. 2 yıl önce türkiyedeki konusunda en büyük şirketlerden birinin sahibinin odasına girdim adam inciye giriş yapmış herkese sövüyor ergen gibi nasıl da eğleniyor ipne. Ben kimim mk kariyerim ne ki ya da burda yazmayacak kadar dolu olayım? Bu doluluğun oranı ne? Ne kadar dolu olmam lazım incicilere cahil binler demek için? Asıl sen küçümsüyorsun şu an dolu adam olsan yazmazdın burda diye.
      ···
    2. 2.
      0
      Aynen lan zütverenlerde de iyi moda olmuş dolu olsan burda takılmazdın diye.
      ···
    3. 3.
      0
      Isterse trump burda takilsin dünyanın en zengin insanı burada takilsin fark etmez. Para bilginin kriteri değildir
      ···
    4. 4.
      0
      Ayrıca bahsettigin şey o kadar saçma ki 1 tane istisna bulmuş saçmalamışsın. Ha bence o da istisna değil emin ol zamanının kıymetini bilen bir insan burada vakit öldürmez.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster