/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +28
    Komşusu açken tok yatan bizden değildir, ülkede ki insan sömürgeciliği ve kandırma yüzünden gerçek açın halinden de anlayamayacak duruma geldik vahim ve bir o kadar da üzücü bir durum.
    ···
    1. 1.
      +2
      çok haklısın yalnız aklıma takıldı da devlet normalde maaş veriyo yaşlılara engellilere falan bunların sorunu neydi acaba
      ···
      1. 1.
        +1
        aynen aynen veriyor direk eline veriyor
        ···
    2. 2.
      +3
      Abi bi tane maaş veriliyormuş kredi çektikleri için bloke olmuş çektikleri kredi ile eski kiralarıni ödemisler. Yaşlılık aylığı bağlanması için aylık gelirin kişi başına 200 tl den az olması gerekiyor bu yüzden yaşlılık aylığı bağlanmamis ve sosyal yardım almamışlar.
      ···
    3. 3.
      +10
      3 sene önce çukurca da bir intihar vakasında görevlendirilmiştik. konunun derinine indiğimiz zaman alacaklıların piskolojik baskısı yüzünden intihar ettiklerini öğrenmiştik, konu şu bazı insanlar borçları yüzünden olabildiklerince çıkmaza girerler bu piskoloji onlara sürekli ölümün kurtaracağını kulaklarına fısıldayan şeytanın önüne geçmeye çalışırlar lakin her aştıklarında alacakları tarafından günler boyu sesli yada yazılı tacize uğradıklarında bu piskoloji tekrar oturur beyinlerine maalesef ki ülkemizde herkes alacağına kartal vereceğine serçedir çok kötü bir durum borcu borçla kapatmışlar yıllarca bizim araştırdığımız intihar en son tıkandıklarında çağresizlikten yapmamaları gereken şeyleri yapmışlar ve sonu çıkmaza çıkmış muhakkak bunların da vardır buna benzer bir hikayesi.
      ···
    4. 4.
      0
      işinize gelince hadisleri kabul ediyorsunuz amk.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster