/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 51.
    +15 -1
    Saat tam 9 gibi hava yeni aydınlanırken pencereden sızan güneş ışığı yatağı aydınlatıyordu, kadınla gözlerimiz kesişmeye başladı ben onu süzüyorum o beni derken, kaç saattir bekliyorum sen gerçekten efendi birine benziyorsun diyip boynumu tutkuyla öpmeye başladı kadın ben hala şaşkınlık içerisindeyim kadın üzerimde beni deliler gibi öpüyor bende aklımda kalan filmlerdeki gibi kibarca öpmeye çalışıyorum ama kadın tam bir çılgın dudaklarımı ısırıyor.
    Daha fazla dayanamayıp ellerimi göğüslerine zütürdüm biraz meme uçlarıyla oynayınca kadın kendinden geçti bu kadar yeter diyip kafamı şortuna doğru bastırdı ama bir gariplik var dedi ben korkmaya başlamıştım ya kocası gelirse diye...
    biz niye hala kıyafetlerimizi çıkarmadık ki dedi ciksi bir gülümsemeyle, baksırı çıkarırken hala utanıyordum bana arkanı dön dedi kadının ilginç fantezileri var galiba diye düşünüp arkamı döndüm. boynumda nefesini hissediyordumki birden kadın beni yatağa fırlattı oha o ney lan öyle siz deyin 25 ben diyim en az 30 cm damarlımı damarlı yannan , kadın travestiymiş dıbına koyayım gün doğana kadar zütümü paramparça etti.

    Bu da böyle bir anımdır.
    ···
    1. 1.
      +5
      senin zütünü gibeyim ahhahhahaha
      ···
   tümünü göster