/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    0
    Entry #2
    Aslında haftada 1 falan girmeyi düşünüyordum başlığa gelen takip edenleri görünce daha sık yapmaya karar verdim.
    Beyler bugün çok rahat geçti amk. Aklıma birkaç fantezi geldi tabii ama normalde de geliyordu bunlar onun dışında hiç sıkıntısız atlattım bugünü. Hani aklıma meme züt falan geliyor kadın görünce ama git 2 posta at demiyorum kendime içimden ki bu iyiye bir işaret(ya da fırtına öncesi sessizlik xd)

    Alışkanlıklarımı da değiştirmeye başladım internetten okuduğumu kısaca şöyle özetleyeyim size beyler eğer azman biriyseniz günde en az 1 postaya alıştırdıysanız beyninizi şakşak ı bırakınca online oyunları bırakınca vs vs kısaca sahte zevkleri bırakınca 1 aya kadar süren bi çöküntü yaşayabiliyormuş bi insan. Ben çok umursamıyordum ama konuştuğum insanlar bana birşey mi oldu "*üzgün duruyorsun sakin duruyorsun*" tarzı cümleler kurdu ve bu beni baya şaşırttı.

    Olayları elime almaya karar verdim ve artık yemek yerkene insanların çok olduğu yerlere gidiyorum alıp bir köşeye geçmektense. Odama gidip orda durmaktansa çıkıp dışarıda yürümeye başladım olmadı bi banka oturup etrafı seyrediyorum üşüyene kadar.

    Kulaklık takıp gezerdim hep müziği de aşırı abarttığımı fark ettim artık dışarı çıkarkene kulaklık almıyorum yanıma etrafın sesini insanların konuşmalarını duymak garip geliyor. Yurtta aşırı aşırı AŞIRI insanlıktan uzak kalmışım amk.

    He son olarak metroda eğer aşırı boş değilse gidip kızların yanına oturmayı tercih ediyorum bir kere muhabbet açtı kızın biriyle konuştuk kısa ve bana çikolata verdi amk. Muhabbeti uzatıp belki numarasını alırdım(nah alırdın xD) ama hem yemedi hem 2 durak sonra benim inmem gerek diye ayrıldım. Uykuyu hala düzene koyamadım dün 1 de yatağa girdim uyuyayım diye 4 te anca uykum geldi bugün yine 1 de yatacam sabah erken kalkıp yürüyüş yapmak için.

    Hadi kalın sağlıcakla ben kaçar
    ···
   tümünü göster