/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    0
    Entry #4 Başlığı okuyan kimse kalmadı galiba amk ses yok hiç

    2. haftada osbir isteği devam ediyor tamamen kaybolmadı hiç arada bir yokluyor beni yokladı mı tam yokluyor
    Ancak sorun olan o değil sorun olan bir anda günlük 5-7 saatlik bilgisayar oyunu oynadığım süreyi bir anda boşa çıkarınca ne yapacağımı şaşırmış bulunmaktayım

    Kitap okuyorum ama günde max 2 kere oluyor 1 oturuşta beyin en fazla 1 saat dayanıyor artık incide daha fazla takılmaya başladım
    Dışarı da çıkıyorum eskisine göre daha fazla ve kulaklığımı almadığımdan binadan dışarı attığım ilk adımda elim cebime gidiyor kulaklık takmak için inanın müziğe çok bağımlıymışım yeni fark ediyorum.

    insanlarla iletişim kurmaya çalışıyorum yemekhanede yemek ile ilgili laf atarak olaya başlıyorum dışarıda hava veya bulunduğum yer ile ilgili. Çok uzun sürmüyor sohbetler genelde 1-2 cümle ile bitiyor ancak bu da bir başlangıç asosyalliğin üstesinden gelmek için.

    Gülümsemeye başladım eskisine göre mutlu olduğumdan değil depresif görünmemek için. Çünkü insanlar depresif gözüken kişilerle konuşmamayı tercih ediyorlar ya da hiç yaklaşmıyorlar. Ayrıca internetten okuduğum bir makaleye göre yalandan bile olsa gülümsemek mutluluk hormonu salgılıyormuş. Birçok daha yararı var o yüzden sık sık gülümsüyorum artık bakalım görücez.

    Spora başlamadım dışarıda sadece yürüyüş yapıyorum önceden spor salonuna gidip vücut yapmışlığım var az buz bırakınca 1 ay sonra yağ oluyor hepsi göbek baldır falan büyüyor o yüzden kendime güvenemiyorum şu anda ortalama 70 kiloyum ve 1.75 boyum var ne zayıf ne de göbekli duruyorum normalim. O yüzden daha çok kardiyo tarzı şeylere odaklanıcam başlarsam da, onlar uzun süreli kaş biçimini değiştiriyormuş. Türkçesi hayvan gibi vücut yapmıyoruz ama yine de sağlıklı ve güçlü kaslara sahip olup yağ yakıyoruz.

    Umarım ilerde benim gibi bu yola girişen inci kardeşlerime yardımım dokunur bu başlıkla.
    ···
   tümünü göster