/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +24
    E peki panpa bu durumu özetler misin bana:

    Geçen sene ramazan ayında bizim eve sahura gelen kalabalık bir arkadaş kafilesinde bir kız vardı diğer arkadaşlarım tanıyordu ama ben ilk defa görmüştüm. Çok fazla konuşmadık ama hatrı sayılır bir göz göze gelme durumu oldu ve mesela sigara yakıcam çakmak arıyorum kız bikaç adım gidip çakmağı alıp veriyor falan.
    Neyse sahurdan sonra gittiler. 1 hafta sonra ben evde arkadaşla 2 kişi sahur yapıyordum ve sahur bittikten sonra diğer arkadaş yattı ben yatmadım masada oturdum tek başıma sigara falan içiyodum. Kapı açıldı arkadaşımla bu kız geldi.

    Kız karşıma oturdu işte doğru düzgün bi tanıştık sonra muhabbet etmeye başladık yaklaşık 4 saat kadar akıcı ve çok eğlenceli şekilde sohbet ettik. Konuştuğumuz konular da din, tarih felsefe falan. kendime güvendiğim konular olduğu için hiç aksatmadan saatlerce ilerletebildim.

    Neyse sonra kız seni sevdim falan diyodu bana sonraki gün de iftara kadar bizdeydi yine, yedik içtik sonra kız gitti arkadaşım bana bu kızın benden hoşlandığını söyledi.

    2 hafta sonra kıza açıldım red etti amk
    ···
    1. 1.
      +8
      Arkadaşın seni gibmiş veya 2 hafta sonra açılman çok geç olmuş
      ···
      1. 1.
        +1
        Panpa ben de hissediyodumm bişeyler ya. Bak bu olaydan sonra bize çok defa geldi. Sürekli artık ciddi bi ilişki istiyorum diyodu bak sürekli diyodu bunu. Sanki ima ediyor gibiydi çünkü diğer arkadaşımla ciddi ilişki olmayacağını o da biliyordu.

        bi de bi keresinde ben kızla tanıştıktan 2-3 gün sonra bi arkadaşın doğumgünü varmış oraya gitmiştik kız da gelmişti, orda da kızın eskiden sevdiği çocuk vardı, çocuk buna karşılık vermemiş o da unutmaya çalışıyormuş falan, doğum günü şeysi bittikten sonra sahile çıktık hep beraber ben kızla yan yana yürüyodum gel bizde kal bu gece dedim. Yok dedi çocuğu göstererek şununla kalıcam büyük ihtimalle dedi.
        tamam dedim. yarım saat kadar sonra da zaten ayrıldım tek başıma eve geldim. Telefonda arkadaşımla konuşuyodum ve kapı çaldı. Baktım kız gelmiş birkaç arkadaşla birlikte, içeri aldım oturma odasına geçtim telefonu kapatmaya yöneldim işte hadi görüşürüz falan diyodum. Birden kız arkamdan boynuma atladı aşkım napıyosun kiminle konuşuyosun aşkım falan dedi yüksek sesle.

        Ben ben kendimi gibtim. Hem çok bekledim hem de bu sürede hiçbişey yapmadım. Kızın ateşi kaçtı amk
        ···
      2. 2.
        +2
        Reyiz o zaman hata biraz sende kıza karşılık verseydin keşke :-(
        ···
      3. 3.
        +1
        Tekrar teklif et kolay lokma değilim demiş
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      0
      Büyük ihtimal o iki hafta içinde bir şey olmuştur, keşke arkadaşın bu kız senden hoşlandı dedikten bir, iki gün sonra harekete geçseydin.
      ···
      1. 1.
        0
        Panpa ne yapcağımı bilmiyodum ki amk. Napsam napsam diye düşüne düşüne soğudu kız diye düşünüyorrum
        ···
    3. 3.
      +3
      Kardeşim hiç canını sıkma, sana değer vermeyene sende hiç değer vermeyeceksin. Seni ve sevgini hak etmeyecek insanlar için hiç canını sıkma
      ···
    4. 4.
      +8 -1
      sahurda kız düşürmeye utanmıyo musun huur çocuğu derler adama
      ···
    5. 5.
      +1
      AHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAAAAAAA GEÇMiŞ OLSUN yannan KAFALI PANPAM BENiM...
      ···
    6. 6.
      +1

      BU NASIL ORTAM AMK SAHUR iFTAR NE AYAK

      ···
      1. 1.
        0
        Sorma pahpa bi de 2miz de ateistiz amk ahahah
        ···
    7. 7.
      +1
      Mübarek Ramazan’da am derdine düşmüş amk oğlu. Oh iyi oldu gibine kına yak.
      ···
    8. 8.
      +2
      La bu huurlar hep böyle jxbxjxxjxj
      La biri az bi umutlandiriyo konusuyom oluyo. Baskasi isveli cilveli konusuyo cok sicak yakin davraniyo meyilli oldugunu anliyosun konusuyosun red ediyo. Bence cogu huurluguna ego tatmini icin yapiyo bu mevzuyu
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster