/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +102 -123
    diyenler ya aşırı saftırlar ya da haindirler.

    Ben erdoğan çok iyi bir yöneticidir demiyorum. Hatta seçimlerde kesinlikle Erdoğana oy vermeyeceğim. Ama Erdoğan gittiğinde yerine kim gelecek ve ülkeyi hangi duruma getirecek ? Bunu iyi düşünmeliyiz.

    Başa kim geçer acaba dexer gittiğinde ? Diyelim ki imamoğlu geçti, bu adama güveniyor musunuz ? Ben bu adamı sırf Erdoğanı sevmediğim için haziran seçimlerinde desteklemiştim. Sonra deli gibi pişman olduğum bu adamı desteklediğime. Çünkü adam hdp seviciliği yaptı. Yanındakilere bakın kanas canan tayfası ve sezgin tayfası. Bunlardan ülkeye fayda gelir mi beyler ? Azıcık mantıklı düşünelim.

    Şimdi tayyibi sırf ekonomik sebeplerden dolayı eleştiriyoruz ve sevmiyoruz.
    Ama içine hdp kaçan chp başa geçerse ne olur ? Terörle mücadele operasyonlarını askıya alırlar ve 2. çözüm süreci vakası olur. Ülke bölünmeye doğru gider. Sonra tayyibi mumla ararız. Neden mi mumla ararız ?

    Ortadoğu'da Tayyip gibi politikacılar (ehveni şer) yani kötünün iyisi olarak adlandırılıyor. Bu tarz politikacılar iktidardan düşürüldüklerinde yerlerine geçenlerin en az % 100'ü daha kötü yöneticiler oluyor ve halk ehveni şer'leri düşürdüklerine bin pişman oluyorlar.

    ÖRNEK : SADDAM IRAK'I, KADDAFi LiBYA'SI, HÜSNÜ MÜBAREK MISIR'I
    (BU ÜLKELERDE LiDER DEĞiŞiKLiKLERi OLDUĞUNDA BAŞA GEÇENLER ÖNCEKiLERDEN BiN KAT KÖTÜ YÖNETTiLER ÜLKELERiNi. VE HALK ÖNCEKi LiDERLERiNi MUMLA ARADILAR. BU YÜZDEN ERDOĞAN'IN YERiNE KiM GEÇECEK ? BUNU iYi DÜŞÜNMELiYiZ.



    (Tayyipçi değilim, boşuna akp li yalaka damgası vurmayın bana)

    ···
   tümünü göster