/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 151.
    +3 -1
    e olum 30 sene ülkeyi vatansever zannetiğiniz ülkücüler, ahlaklı zannettiğiniz islamcılar yönetti, geldiğimiz durum ortada... bi de terörist dedikleriniz yönetsin bakalım noolucak... şunu da söyliim, hdp dahil hiç kimse erdoğandan daha büyük zarar veremez bu ülkeye, merak etme sen... en azından ülkenin kaynaklarını rant uğruna sömürmezler bu şerefsizler gibi...
    ···
    1. 1.
      0
      hdp ülkeye zarar vermez derken çok düşündün mü kardeşim ?
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      naapıcak hdp allaaşkına?? tamdıbını ele geçirdiği ülkenin yarısını niye bölsün??

      nası bi kafa yapınız var olum sizin??
      ···
    3. 3.
      0
      Yok yarıya bölmez. Anayasayı değiştirip, başkenti ankara olan kürdistan devletini kurarlar. Orduyu lağvedip, pkk yı ülkenin savunma gücü haline getirirler. Amerikan askerlerini ülkeye çağırıp, millete kurşun sıktırırlar. Bu da yetmez israile topraklarımızı peşkeş çekerler. Hani sezai temellinin dediği vaad edilmiş topraklar var ya hani ? işte onu yahudilere peşkeş çekerler.
      ···
    4. 4.
      +1
      hep öyle yaparlar, böyle ederler... he anam he...

      kardeş bu hükümet zaten yukarda saydıklarının hepsini yaptı... "tc"leri kim kaldırdı?? anayasayı defalarca değiştimediler mi?? başkenti bile bi ara istanbula taşıyacaklardı, allahtan beceremediler... yıllardır türkiye amerikan üslerine ev sahipliği yapıyo.. üstelik ülkede para eden her şey yahudilerin elinde zaten... aha şimdi de israile galataportu peşkeş çekiyolar... ülkeyi kutuplaştıran, bölen, ayrıştıran da yine bu dexer shawn'ın nefret dili... ondan önce var mıydı böyle bişi???

      yahudi gelseydi ışid türkiye'de şehir turu atamazdı... senin tayyibin yahudiden bile beter senin anlayacağın...
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster