/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +46 -31
    korkunç boyuttadır madde madde gideceğiz.

    1 - bu hepimizin bildiği lays doritos ruffles isimli marka cipsler bazen kampanya yapıp içinden para falan kazandırıyor bu da çocuklarımızı küçük yaşlarda kumara iddaa gibi şans oyunlarına alıştırıyor.

    2 - içinde trans rafine gibi ucuz yağlar kullanılıyor. bu cips lezzettli gibi geliyor fakat yendikten sonra sanki çöp yemiş gibi oluyorsunuz vücudunuz ağırlaşıyor. sivilce falan çıkartıyor miğdeniz yanıyor resmen. bunu bir gün boyunca yemek yemedikten sonra ilk yediğiniz şey bu cips olursa daha iyi anlarsınız.

    3 - ne yani kampanya yapmadan önce sen bizi kazıklıyor muydun şimdi ? ne bu lan cips kampanyası yarro ? sadaka mıdır ne yani ? insanları keriz yerine koyma koyun gibi hissettirme mekanizmasıdır bu. indir fiyatını millet yesin. zaten tak gibi tadı var hepsinin de.

    4 - o cipsin içinden çıkan parayı markete verdiğin zaman utanırsın lan. marketçi suratına öyle bir bakar ki vay yarro küçücük kuponun peşine düşmüş diye utanırsın.

    5 - bir keresinde o kırmızı laysden yedikten sonra öyle bir kusmuştum ki resmen çöp. vücudum ana avrat sövmüştür kesin bana bunu kabul edemem bi da yeme yarro dedi resmen bana.

    6 - aşırı derecede kilo aldırır iştah açar yedikçe yedirtir bu meled zıvanadan çıkartır anlayacağınız.

    7 - bedava olsa yemeyin gidin evde kendiniz patatesinizi kızartın ohh mis var mı be oyle lezzet kötü soğuk paket ürünü yiyecek kadar mal olmayın. bir de bunlar nasıl böyle bozulmadan duruyor pakette uzun süre düşünün mikrop bile çürütemiyor içinde ne varsa artık düşünün.

    8 - haa bu cipslerden kazanılan para korkunç mahiyetttedir. her gördüğünüz reklamdan biri cips reklamıdır. yiyin yiyin zıkkımlanın ananızın nikahını görün diye habire reklam koyarlar reklamlar tuzaktır tuzağa düşmeyin.
    ···
   tümünü göster