/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +11
    Aslında gavat kelimesini sözgelimi kullandım. yani ara verenler hep başkasıyla bi dener olmazsa geri gelir mantığım olduğundan. Meğersem bizimkini yakalamışım yanlışlıkla. O hemşehrisi var ya, hemşehri hemşehrisini gurbette giber mantığıyla kızın 2 senedir benle çıktığını bile bile kıza yavşamış. Ben de boşlayınca bizim kız ona kaymaya başlamış zannımca.
    1-2 gün geçince aradan kendisi mesaj atıp söyledi bunu. Sanırım ben bir yerden öğrendim felan zannetti itiraf etti güya. Dedim la bi gibtirgit ne tak yersen ye bana birşey açıklama.
    O güne kadar gururundan dağları delen hatun yeni çıktığım öğrenci evinin kapısına dayandı. Ev arkadaşımla konuştu bilmem ne, yok dedim abi görmek istemiyorum, gönder şunu yok abi bi baksan içerde oturuyor, lan dedim yolla şunu, ya bi gel bi konuş felan derken bir hışımla odamdan çıktım salona girdim, müge taka baksam daha az midem bulanır, suratını görmek istemiyorum, bir daha gelmek buraya dedim.
    Bizim gururlu da ağladı akpıyı vurdu çıktı gitti.
    Sanki o an 2 yıldır üzerimde 2 ton yük taşıyormuşum gibi yük bir kalktı, nasıl hafifim, nasıl mutluyum, nasıl umutluyum, neşe saçıyorum her yere neşe sıçıyorum bildiğin.
    ···
   tümünü göster