/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +3 -1
    Bu karşı çıkan insanların empati duygusu yok sanırsam ... Düşünsene adam sana yakın birini öldürüyor 5 sene sonra çıkıyor dışarı yaşamaya devam ee sen ne halt yiyorsun üzüntün sen ölene dek sürüyor :/
    ···
    1. 1.
      +4
      Ve gidip utanmadan bir başkasına kıyabiliyor ?
      ···
      1. 1.
        +3
        Yani yapabiliyor bunu maalesef :/
        ···
    2. 2.
      +3 -1
      Ya gerizekalı, cinayetten 5 yıl yatıp çıkan bir insanın, idam geldiğinde idam edileceğine nasıl inanabiliyorsun bu kadar mı safsın
      ···
      1. 1.
        +2 -2
        Haddini bil de konuş çocuk ... Ben yasaları uygulayan bir zat değilim ama şu an ki mevcut yasada af çıkar kişi pişman olur avukat iyi çıkar yetersiz delil vs şeyler var öyle 5 yıla indiriliyor idam olursa bunun iyi hali affı vs si yok .
        ···
      2. 2.
        +2
        Hayır var. idam cezasında da iyi halden dolayı müebbet ya da ağırlaştırılmış müebbete indirim oluyor.
        ···
      3. 3.
        +1
        Her ülkenin kanunu aynı işlemez ki bizim ülkemiz de henüz böyle bir sistem yok bizim getireceğimiz idamın hükmü şöyle olmalıdır bence kişinin yaptığı işteki tüm deliller açımsa ve kişi suça meyilli ise affı olmamalıdır..:/
        ···
      4. 4.
        +1
        Bizdeki kanunların kime nasıl işlediği belli değil. idam isteyenler yasa çıktığında katillerin, tecavüzcülerin idam edileceğini düşünüyor ama "Sehpalar kurulursa nasıl işleyeceğini kimse bilemez."
        ···
      5. 5.
        +1
        Olayı saptırmayın, Türkiye'ye idam gelsin diye yazan yok tecavüzcüye pid0filiye insan kasabına insanlıktan çıkmış olana idam cezası uygulayalım diyoruz siz alıp konuyu başka yere zütürüyorsunuz. Bazen sizinde potansiyel sapık olduğunuzu düşünmüyor değilim nabıyonuz amk idam istemeyerek ilerde bizde yaparız zütü kurtalımmı diyonuz hayırdır ?
        ···
      6. 6.
        +1
        Vay amk! idama karşıyız diye sapık olduk, işe bak. idama karşıyız diye biri çıkar sapık der, biri çıkar terörist der, biri çıkar vatan haini der... O zaman idam gelsin de gör bakalım kime nasıl işliyor?
        ···
      7. 7.
        +1 -2
        Aha nasıl geldin oltaya, bak varsayımla konuşunca tepki çekiyor değil mi, ben seni suçlamadım olabilirsin dedim. Neden istemediğini sordum bizdeki hukuk sistemi işlemiyor diye hapis cezasıda kalksın o zaman kaç yıl içerde pisi pisine yatan insanlar var. Türkiye'deki hukuk sistemi adalet sistemine dönsün diyoruz idam cezasıda insani bir haktır Kısasta hayat vardır.
        ···
      8. 8.
        0
        ilk yazdığım entry i iyi oku orda ne tür bir örnek verdim .d
        ···
      9. diğerleri 6
   tümünü göster