/i/Tespit

  1. 51.
    -1
    Bu söylediklerin Tamamen yalan ve iftira. Selçuk Bayraktar istanbul teknik üniversitesi elektrik elektronik mühendisliğini derece ile bitirip amerikaya gitti. Orda bir süre kalıp türkiyeye geldi ve firmasını kurdu. Çok iyi bir ekibi var, çoğu çalışmasını evlenmeden önce yaptı. Muhalif olacağım diye ağzından pislik saçıyorsun. Bir gibi de beğenin amk kıyamet kopmaz merak etmeyin.
    ···
    1. 1.
      0
      lan boş yapma. evlenmeden önceki noktasıyla şu anki durumu kıyasla. evlenmeden önce bu adamın adını duyan varmıydı sektörde. işiniz gücünüz yandaşlık.
      ···
    2. 2.
      0
      Ne oldu siha yapması zoruna mı gitti
      ···
    3. 3.
      0
      hayır ıq fakiri. burada eleştirilen bayraktarın erdoğanın damadı olması sebebiyle bu kadar kısa sürede başarılı olması. yukarıda arkadaş zaten açıklamış.
      ···
    4. 4.
      0
      Ulan am biti. Gerçekleri görmek yerine pislik saçan sensin. Son cümlede yazmışım zaten. Çok okumuşmuş da bilmemneymiş. Elektrik elektronik mühendisi olmasak yiyecez amk. Okumakla bunları yapmanın bir alakası yok. Arkan sağlam olmazsa, destek gelmezse askeri sanayiye kalem tıraş bile üretemezsin.

      Bu ülkede askeri sanayiye silah ve ekipman üreten firmalar yeni türemedi, yıllardır varlar ama hiç biri senin saydığın gibi dünkü çocuğun aldığı destekleri almadı.

      Not olarak hatırlatayım . Altay tankını koçun elinden alıp kamyonet üreten yandaşa veren, palet fabrikasını yine bu kamyonetçiye peşkeş çekenleri de an
      bi zahmet.
      ···
    5. 5.
      0
      https://odatv.com/erdogan...mi-karari-05091915_m.html
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster