1. 2276.
    +1
    arada saçmalıyon ama bu konuda çok haklısın. belki de bu da bir süreç. zamanla aynı eksende kuyruklarını kovaladıklarını göreceklerdir. şeye benziyor, bir tarikat varmış da işte şeyhin üzerine laf söylemişiz gibi. bağnaz tarikat mensupları aynı şeyi tekrar ediyor gibi. buraya çok sevdiğiniz nüans kelimesini yerleştiriyorum.
    siz niye kendinizi olmuş sanıyorsunuz ki ben onu anlamıyorum. hacı bile atılmış bunlar sadece hacıyla benzer cümleler kurdukları için biz olduk kafasındalar. bir de başkalarını dışlıyorlar. okumuyorum zaten aq ruhum daralıyor bir makale atıp "belki şu konuda fikir verebilir * ))))" tatlı su yazılarını gördükçe. ben kimseye akıl vermiyorum. sadece yeterince körleşmemişler için gerçek dünyaya dönmelerini öneriyorum. farkettiğiniz üzere dünyada bir gib yok ve geçiciyiz. bunun için de doğru düzgün insanlar bulup insanlara faydalı işlerde çalışmalıyız. neden. ruhumuzda bu var işte doğru olann bu olduğunu biliyoruz. tüm cevapları bulamıyoruz. ama çalışmak çok güzel de aynı zamanda. şimdilik bunları yazmak istedim. buna cevap atan kişi de lütfen tak gibi bir şey yazmasın çünkü okumıyorum. aynya bakıp 78 kere ben hacı değilim deyin sonra yazın gözünüzü seveyim. hadi bye.
    ···
    1. 1.
      0
      "farkettiğiniz üzere dünyada bir gib yok ve geçiciyiz. bunun için de doğru düzgün insanlar bulup insanlara faydalı işlerde çalışmalıyız. neden. ruhumuzda bu var işte doğru olann bu olduğunu biliyoruz. tüm cevapları bulamıyoruz. ama çalışmak çok güzel de aynı zamanda."
      Hayatının amacını bulduğun konusunda kendini kandırıyorsun
      Tıpkı kedi besleyip kendisinin ne kadar iyi bir insan olduğu konusunda kendisini kandıran Kadıköy ablası gibi onun biraz daha geniş ufuklususun şuan
      ···
    2. 2.
      +2 -1
      Sanane lan insanların hayat amaçlarından?
      Belki buldu? Belki onunla mutlu olacak? Sanane bundan?
      Sen önce kendi hayatına bak. Her bir gibimin cevabını biliyormuş gibi ahkam kesip sonradan hiçbir şeyin cevabını bilmeden oturmak asıl huurluk. Senin Kadıköy ablası kadar bile ufkun yok.
      ···
   tümünü göster