/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +4 -2
    25 yaşında salağın biriyim, hiç kız arkadaş aramadım sevgili denemedim flörtlelşmeye çalışan (max 2 bilemedin 3 kız denemiştir çok ta değil) kızları tersledim, çünkü çok saçma bir şekilde bu kızla ilerde evlenirim diye düşünüyodum.

    Kızın bundan haberi var mı peki? Yok tabi dıbınakoyim, kız eski sevgilim, ikimizinden birbirimizden sonra sevgilimiz olmamıştı, kızla aynı yerde büyüdük çok şey paylaştık. Sonra koptuk işte hayat. En son 5 sene önce konuştum amk kızla bendeki aptallığa bak.

    Sonra üniversite falan ayrılınca ben daha yüksek puanlar yaptım daha iyi bölüme girdim daha büyük şehirlere gittim. Ben okulu bitiremedim saldım üniversitede gezip tozmuyorum yalnız, yanlış anlamayın bildiğin camış gibi yatıyorum. Sosyal hayatımda halısaha sadece.

    Kız öğretmenlik okumuş bitirmiş, 2 sene oldu amk kız bitireli okulu tabi ki birini bulcaklar. Instagram biosuna kalp ve tarih atmış 3 gün öncesinin, bu sırayı bilirim arkadaşlar görücü geldiler kıza, tanıştılar memnun oldular ki ailesinden gizlemiyor. Kız böyle bir şeyi duyuruyorsa resmi bir şeydir.

    Benim instagramım yok. O yüzden haftada bir girer kızın profile bakardım var mı bir şey diye.

    Lan memlekete geldiğimde kızın mahallesinde gezerdim yolu ordan uzatırdım denk geliriz belki bir çift laf ederiz diye. Yok dıbınakoyim hiç denk gelmedi.

    gibiyim çok değişik duygular içerisindeyim gençler. Zaten moralim bozuktu bu aralar o yüzden tutunduğum tek daldı kendisi, hayali bile güzeldi.
    ···
   tümünü göster