1. 2301.
    +1
    Beyler görüyorsunuz değil mi? iblis güdümündeki mallar ittifaka karşı daima tak atarak ayağa düşürmeye ıkınırlar. Menfaat birliği oluşturarak birbirlerinin zütlerini yalamaya başlarlar. Bu mekan aslında sadece zararsız malların uğradığı bir practice mode, olaylar büyüdüğünde de ordu toplayıp karşımıza geliyor dıbına koduğumun hasta huur çocukları. "Hacı gibi yaziyürlerr", "Siz ne oldum zannedionuz hamuqqq", "Bizi dışlamak için birleşiyürleer". dıbına kodumun andavalı yazdığımızı anlayabilecek beyin fonksiyonlarını kaybetmesinin acısını bizim yazılara tak atarak çıkarmaya çalışıyor. Yüz bin kere açıklandı ortak kültürün yansımasından doğan kelime benzerliklerinin doğal olduğu. Onun için önemli mi sanki dıbına kodumun bozuk çaydanlığı rahatlamak için illa ki tısss tısss diye vızıklayacak.

    He dıbına koyayım sizi dışlamak için birleşiyoruz, büyüklük kuruntusunu gibtiğimin salağı bunca adamın işi gücü yok kendisine kasıtlı mobbing için ittifak kurulduğunu sanıyor. Bir hiçsin dıbına koduğumun salağı, sofraya meze bile olamayacak yıllardır dolapta çürümüş haydari kıvamındasın. Lan kafasını gibtiğimin salağı biz olmuş olsak zaten kardeşlikte olurduk -buradan kardeşliğe girdiğimizde "heh tamam olduk xd" kafasına bürüneceğimiz çıkmasın ki bu kafadaki insan zaten kendini sürekli geliştirmeye ve ittifaka layık olmaya çalışmıyordur-, henüz o kıvama gelmediğimizden anlayışımızı geliştirip aynı zamanda da ittifakı ayakta tutarak burada pişmeye devam ediyoruz. Sen de betalık yaptığın için zütüne kazıkları yemeye devam ediyor olabilir misin? Çıkartmaya çalıştıkça da ananı gibiyor olabilir miyiz? Şurada kendine verdiğin pgibolojik zararı sana dünyada kimse veremez anasının dıbına hipodrom kurup at koşturduğumun salağı.

    Bir de gelmiş hala o yıkık haliyle "insanlığa faydalı olalım * ))" kafasında, gerçek dünyaya dönüp düzgün insanlar bulmalıymışız sevgi pıtırcığına göre. Kardeşlik diye bir yer varmış duydun mu knk? Bu kadar sene buralarda vakit geçirip hiç bir gibimden çakamamak nasıl bir yıkıklık amk. Lan hıyar ağası sana her şey tek tek açıklandı, neden çelişki içinde olduğun belirtildi. Bunların hiçbirine mantıksal tek bir cevap veremediğin gibi, gibtirip gidip kendini düzelteceğin yere iyi hissetme menfaatin üzerine kezban tripleri attın, taktan hayatında verimli işler yaptığın yalanıyla kendini kandırdığın gibi bizi de kandıracağını zannettin. Bir de üstüne ittifaka tak atıp anrchst betasına yamanmayı seçtin. Daha düzgün cümle kuramıyorsun anasını gibtiğimin moronu, senin kendine ne faydan var ki insanlığa faydan olacak? Kimseye akıl vermiyormuş. Daha geçen ilkokul düzeyi tavsiyeleri vererek "büyüyünce belki anlarsınız" diye kuruntulanıyordun. Lan savunmanı okuyunca 2-3 cümle sonra çeliştiğin başka cümle çıkıyor. Daha nefes vermeden analize girişemeden kendi kendini çürüttüğün cümlelerini okuyorum zevkli de olmuyor ki aq. Okumayacakmış yazdıklarımızı, yarrama bak gibtir git okumayacaksan o zaman. Böyle diyen yıkık betaların köküne kadar okuduğuna da biliyoruz. Amacın kardeşlik değil, buradaki insanları ittifak nezdinde birleşeceğin kardeşlerin olarak görmüyorsun, yazılan eleştirileri okuyup kendine çeki düzen vermiyorsun. gibtiğimin paranoyak akılsız moronu daha ne yarak yemeye buraya gelip yazı yazıyorsun? Ne olduğunu okumayacağımızı mı sandın? Öğretimiz senin gibileri ifşalamayacak mıydı yıkık huur çocuğu?

    iliklerinize kadar aklınızı törpülediğiniz görülüyor dıbına koyayım. iki yüzlülüğünüzü okuyunca bir de size sevgi gösterisinde mi bulunacaktık? Pusulası kuran olan asil bir organizasyona girmeye çalışan insanları bu kadar toy mu sandınız mal oğlu mallar? Başlık da size hiçbir konuda sorumluluk almayıp yüzleşmeyerek böyle de karı gibi sağa sola tak atarak değişebileceğinizi öğütledi değil mi? Elinizden gelenizi ardınıza koymayın ve aynen devam edin. Aksi halde es kaza kendinize verdiğiniz zararı anlayacak seviyeye gelirseniz intiharınızdan da bizi sorumlu tutmayın huur çocukları.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      intiharımdan seni sorumlu tutmak?
      gibimdeki kılın kıpırdamasına sebep olacak bir esinti bile değilsin lan sen.
      Kendini ne zannediyorsun?
      Bir de aynı yazıda beni büyüklük kuruntusuyla suçlamış.
      Vay dıbına kodumun cahili diye buna denir işte.
      Ömür boyu dışlandığının acısını "kardeşliğe katılacak adamlarız" diye rahatlatmaya çalışıyorsun biliyorum fakat yalnızca uğrayacağın büyük yıkımı geciktiriyor ve yaşayacağın acıyı artırıyorsun.
      Seni kimse giblemeyecek. Senin henüz karşındaki kişi hakkında tek bir düzgün tahlil yapabilme yeteneğin yok ve kendini "analiz ustası xde" zannediyorsun.
      Ulan hadi kelimeler benzedi, akıl niye benzemiyor aynı ortamda bulununca da, gidip 1.87 boyundaki yapılı ve yakışıklılığıyla konuşulan birisine gidip de "tipsiz, çelimsiz birşey" falan gibi yakıştırmalar yapıyorsun? :D
      Bu yaptığın yakıştırmaları dişiler duysa seni takma yannanlarla giberler, tipine bakmaya dayanabilirlerse o da.
      ···
    2. 2.
      +2 -1
      cevap veremedim değil. cevap vermek istemedim. oyununuz o kadar basit ki karşı hamleler açık. bu yazdığın saçmalıklara cevap vermeye ıkınmıyorum. iki satır yazıyorum zaten 5 paragraf döşüyorsunuz. gocuntunu(zu) da bilemiyorum. neden saldırmak için bu kadar motive olduğunuzu da. güzel bir hayatım var ama bunu sana ispatlamak zorunda değilim. şuraya öylesine yazdığım yazılardan bir sürü şey saçmalıyorsunuz. meseleyi kişiselleştirmek diyeyim de hacıyı yad edin. aynı cümleleri 5 ayrı kişi daha yazsın. okumuyorum. saçmalıklarınızı okumuycam çünkü işim var gücüm var amk. büyüyünce anlarsınız.
      ···
   tümünü göster