1. 2326.
    +3 -1
    "hedefim kardeşlik değil veya bu başlık altında birleşip kardeşliğe girmek değil veyahut sizle ekip olmak istemiyorum yazınca veya bunu kastedince beta mı oluyormuşuz. "
    Evet. Yazıyı okuyup yukarıda ayağa düşürmeye çalıştığın değerlere ulaşmak istemiyorsan o sürece kadar da birleşmek bir ittifak kurmak istemiyorsan ne yannanıma buradasın amk malı ?
    Sen de ki ben yapamıyorum hiç bir gib. Buradan sıvışmamı meşrulaştıracam ama halen menfaatimin peşindeyim. Dur bu gerçeği yüzüme vurmayın diye de üslubumu kasayım. Ulan kaç sene geçti ne özel hissetmesi ne diyosun sen. Buralarda bir şey olmuyorsa bizim başarısızlığımız var demektir. Sitesinde de halen ilk görevi soranlar yahut güven problemi yaşayan mallar var diyor tcma. ilk görev beta temizlemek. Ortamı bir şeyler paylaşmaya değer kılmak. Sonra devam ediyorsun sitede yazıyı okumaya ilk görev alphayı analiz et diyor. Bu site de kardeşliğin bir ekibi tarafından hazırlanmış güçlendirici testlerle dolu olan site. Sen ise burada zırlıyorsun beta mı oluyorum diye. Aynen amk malı menfaatin eline geçmedikçe bekleyen iş zamanı kaçan betalardan oluyorsun. gibtir şimdi.
    ···
   tümünü göster